unior-tepid-41.jpg

Noul catalog lansat de firma Unior Tepid, principalul jucator de pe piata romaneasca in domeniul sculelor de mana si fondatorul Centrului National de Scule, reuneste nu mai putin de 1000 de pagini si 30.000 de repere (cele mai multe de pana acum), cu preturi valabile in perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2018, punand bazele celui mai amplu si ambitios proiect de catalog de pana acum.

Noul catalog CNS 2016 – 2018 este structurat pe doua sectiuni principale, Unior si alte 49 de branduri, listate pe baza functionalitatii similare in functie de program. Intrucat formatul tiparit are dezavantajul posibilitatii de selectie a produsului doar in functie de brand, firma Unior Tepid incearca sa le vina in ajutor clientilor, in masura posibilitatilor, prin introducerea datelor si in spatiul virtual, menit sa digitalizeze si sa sporeasca posibilitatile de cautare, dar mai ales sa faciliteze si sa imbunatateasca experienta oferita prin utilizarea catalogului. Astfel, cautarea produselor poate fi realizata si in functie de alte criterii (ex: alfabetic, cod, domeniu de intrebuintare, etc) iar clientii pot dispune de o listare rapida a gamei complete de solutii oferite de firma, pentru orice model sau tipodimensiune a sculei dorite.

Catalogul cuprinde toata gama de uneltar, adaptat in mod special nevoilor din Romania, avand atat un caracter generalist, cat si un caracter cu un grad mai mare de specificitate si aplicabilitate nisata. Gama de produse din catalog este alcatuita din 5 grupe mari de uneltar, respectiv scule de mana, scule aschietoare si port-scule, scule pentru industrializarea lemnului, scule electrice si accesorii, si scule dispozitive de masura si control. In plus, amploarea si inovatia noului catalog este accentuata si prin prezenta altor categorii complementare, respectiv scule hidraulice, electrohidraulice si pneumatice, scule dispozitive si prese pentru auto, dar si scule strict reglementate de organisme interne si internationale, adica scule antiexplozie si scule izolate la 1000 V – programe complete. 

In afara de programele generaliste pentru fiecare categorie de produs, in catalog se regasesc si anumite programe strict specializate, care ofera o gama mai larga de modele, un interval de marimi mult mai mare, dar si marimi intermediare pentru aplicatii securizate, acoperind intreaga gama de nevoi pentru aplicatiile lor specifice si extrem de nisate (de pilda, programul de chei imbus Eklind, numarul unu la nivel mondial in productia de chei locas hexagonal in mm si inch). 

Una dintre aceste categorii speciale, tratata cu atentie in catalog este reprezentata de programele de biti si cuprinde o paleta importanta de produse si accesorii care acopera toata gama de tipo-dimensiuni. Materialele de fabricare ale fiecarui program sunt diferite iar fiecare dintre acestea genereaza duritati si momente de strangere diferite, fiind potrivite pentru o anumita clasa de precizie a elementelor de fixare (Crom-Vanadium, Crom – Molibden, S2, etc).

Printre principalele trasaturi distinctive ale noului catalog se remarca atat faptul ca toate produsele sunt in stoc, neexistand pericolul nelivrarii sau al unei livrari intarziate, cat si garantia nelimitata si conditionata doar de buna utilizare a produsului, trecuta in mod transparent pe coperta IV a catalogului. Garantia este extinsa, in mod asumat, la toate gamele de scule de prindere si strangere pentru brandurile cuprinse in catalog.

Spre deosebire de editiile trecute, noul catalog cuprinde 12 programe noi, printre care cateva cu un profil deosebit, cum ar fi: FANTACCI (program de scule diamantate pentru lemn, in special porti, usi si ferestre), EDMA (program care cuprinde o paleta completa de scule si dispozitive pentru gipscarton) si TOME FETEIRA (program portughez de pile folosite atat pentru uz comun, cat si pile diamantate pentru mecanica fina).

Catalogul cuprinde, pe langa multe programe noi pentru care Unior Tepid are exclusivitate, si o categorie speciala de produse marcate cu „Promo”, de la diverse branduri, care fac obiectul unei promotii pe toata perioada de valabilitate a catalogului.

„Noul catalog aduce, pe langa un plus de noutate, diversitate, dar si omogenitate, o pondere mult mai mare la categoria sculelor pentru lemn. Spre deosebire de alte cataloage generaliste care abordeaza categoria sculelor pentru lemn, intr-o pondere mica, si la nivel de bricolaj sau pentru uz casnic, noi tratam industria lemnului in toata complexitatea ei”, a declarat Domnul Dabuleanu, administrator al firmei Unior Tepid si fondator al Centrului National de Scule. Acesta coreleaza lansarea catalogului si sistematizarea informatiilor cu respectul fata de clienti si isi continua declaratia, afirmand ca: „Averea firmei nu consta in cifre, constructii sau intr-un fond de marfa, ci in clientii nostri si in oamenii din firma. Succesul se datoreaza, in primul rand, unei relatii apropiate si complexe cu clientul. Pentru ei, de fapt, s-au creat aceste legaturi apropiate, care pun in valoare si materializeaza celelalte elemente de patrimoniu”.

Pe langa descrierile tehnice si schemele detaliate care faciliteaza intelegerea modului de constructie al produselor, noul catalog cuprinde si preturile de lista in lei fara tva, precum si un index de coduri pentru identificarea mai usoara a pozitiei produselor din catalog, fiind disponibil gratuit pe prima pagina a site-ului firmei:

https://www.sculeserioase.ro/uploads/fisiere_home/CATALOG_CNS_2016-2018.pdf

Cu o prezenta de peste 16 ani pe piata nationala, firma Unior Tepid este principalul operator economic de pe piata sculelor de mana si membru fondator al Centrului National de Scule, retea care reuneste distribuitorii sculelor de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata din Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *