Spirit tânăr, profesionism, dedicare şi ambiţie, este ceea ce caracterizează echipa UNIOR-TEPID și fiecare dintre noi aduce firmei valoarea sa unică şi competenţele sale speciale prin care contribuie zi de zi la dezvoltarea unei firme leader de distributie a sculelor de mana in Romania. Pozitia de lider este întărită de cel mai important stoc de uneltar deţinut (scule de mână, scule pentru construcţii, discuri abrazive, scule aşchietoare, scule auto, scule electrice, scule cu acţionare hidraulică, scule electroizolante la 1000 V, mobilier atelier, scule antiexplozie, scule pentru biciclete, scule pentru grădinarit.s.a.), precum şi de gama tipo-dimensională de peste 30000 de tipodimensiuni, stocate în cei peste 3000 mp spaţii de depozitare si 700 mp show-room.

Angajamentul nostru pentru unitate, diversitate şi integrare este adânc înrădăcinat în valorile noastre şi este exemplificat prin cele peste 30 de programe performante, brand-uri europene de top pe care le comercializăm in exclusivitate pe terioriul României.

De ce să lucraţi la UNIOR-TEPID?

Daca apreciaţi munca cu plăcere si bucuria mulţumirii, la noi aţi întâlnit locul ideal. Veţi lucra intr-o firmă sustenabilă, cu o dinamică fascinantă, provocată de aşteptările în continuă schimbare ale consumatorilor de unelte si scule.

Veţi progresa într-o firmă mereu în căutare de noi provocări, aducându-vă propriile contribuţii la succesul acesteia. În climatul deschis şi de cooperare care predomină la UNIOR-TEPID, aveţi şansa unui viitor profesional atractiv şi de durată, prin valorificarea deplină a calităţilor personale. Ca parte a echipei noastre, vă veţi bucura de condiţii excelente de muncă în cadrul unei culturi orientate spre performanţă. Ce puteţi aştepta de la UNIOR-TEPID? Sunteţi gata să vă asumaţi responsabilitatea propriilor masuri ? Atunci noi suntem exact ce vă trebuie. La UNIOR-TEPID veţi găsi un mediu tonic, provocări stimulatoare şi generatoare de satisfacţii, atât pentru începători, cât şi pentru cei cu experienţă profesională în diferite domenii. Vrem să fiţi pozitivi şi entuziaşti în legătură cu dezvoltarea profesională. Cu noi, nu veţi găsi un traseu al carierei standardizat, prevăzut cu rigurozitate. În schimb, vom contribui la dezvoltarea unui plan de carieră individualizat, cu obiective precise. Noi stimulăm progresul individual, iar succesul dumneavoastră depinde exclusiv de determinare şi performanţă.

De ce ne place să lucrăm aici?

Există multe motive pentru care v-ar plăcea să vă alăturaţi nouă. Noi înţelegem că succesul nostru depinde de mediul fără limite, complet vitrat, pe care vi-l oferim pentru dezvoltarea personalităţii.

Oricare ar fi rolul dumneavoastră, ca parte a unei firme leader în distribuţie, dacă lucraţi aici, înseamnă că sunteţi dedicat pentru a vă asigura că produsele noastre ajung la cei care au nevoie. Contribuţia la succesul firmei vă va prilejui un sentiment plin de mulţumire şi satisfacţii. Apreciem diferitele aptitudini şi calităţi personale pe care le aveti. Noi credem că atragerea, dezvoltarea şi menţinerea unei baze de angajaţi care să reflecte diversitatea clienţilor noştri (industrie, hobby, dealeri, end-useri, institutii publice,) sunt esenţiale pentru succesul nostru. Noi oferim un mediu suportiv, care ajută noii angajaţi să se simtă ca acasă, stimulând în acelaşi timp angajamentul tuturor faţă de firmă şi faţă de ceilalalţi.

Asteptam cu interes CV-urile voastre pe adresa de email: tepid@tepid.ro