Catalogul CNS are destinatie preponderent industriala, sculele fiind concepute pentru uz în regim intens de lucru, si este organizat pe îmbinarea brandurilor generaliste cu cele de nisa, atent selectionate.

Catalog Industrial 2021-2024

Ca la fiecare editie, Catalogul Centrul National de Scule 2021-2024 are în vedere nevoile generale si specifice din România, fiind perfect armonizat cu structura industriilor dezvoltate si a celor cu potential din România, indiferent de sectorul de activitate, sistemele de masurare si nivelul de automatizare al procesului de fabricatie.

Promisiunea celui mai bun pret concomitent cu cea mai înalta calitate, si nu sub forma de raport compensatoriu, se împlineste si în aceasta editie.
Catalog Industrial 2021-2024

Programele prezente în catalog sunt complementare între ele, unele se intersecteaza ca si utilizare, in timp ce altele nuanteaza în mod diferit aplicatiile cu grad înalt de specificitate.

În continuare, exista dorinta de a dezvolta cele cinci grupe majore de uneltar, astfel:

1. scule de mâna 

2. scule aschietoare

3. scule pentru industria prelucrarii lemnului

4. scule electrice, pneumatice, hidraulice, electro-hidraulice

5. scule si instrumente de masura si control

În cadrul grupelor exista însa si scule speciale, raspunzând nevoilor nisate, pentru utilizarea în domenii strict reglementate (scule electroizolate pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie, scule pentru lucrul la înaltime, pentru instalatii, pentru electronisti, scule pentru debitare rigips). De asemenea, la cerere exista solutii pentru telecomunicatii, industria aerospatiala, minerit, tehnica dentara, etc. Aceste scule, desi nu se regasesc în totalitate în catalog, exista in cataloagele furnizorilor si se pot aduce în baza unei precomenzi.

Pe lânga toate certificarile consacrate ISO 9001, ISO14001, ISO 45001, UNIOR ISO/TS 16949 (TOTAL SYSTEM), VDA 6.1 si VDA 6.4, detinem si certificare FSC, care vizeaza toate produsele din lemn si care contin componente de masa lemnoasa, trasabilitatea fiind pana la sursa de bustean.

Calitatea produselor consta în confort, ergonomie, productivitate, respectarea conditiilor de mediu, folosirea unor materiale de calitate si a unor vopseluri ecologice, non-toxice si antialunecare- pentru protejarea mâinilor în timpul utilizarii.

Disponibilitatea directa din stoc, livrarea în ziua primirii comenzii, termenele de livrare ce nu depasesc doua saptamâni pentru reperele mai speciale solicitate, , promptitudinea în ofertare, furnizarea oricarei informatii de natura tehnica sau comerciala solicitate recomanda Unior Tepid ca fiind un partener de încredere, extrem de flexibil si un bun cunoscator al nevoilor industriale, dar si a celor pasionati de lucrari ocazionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *