Dupa Etixx-Quick Step, Movistar si Trek – Segafredo, sculele Unior se bucura de o noua victorie, fiind randul unei alte echipe de top din cadrul Uniunii Cicliste Internationale sa acorde votul de incredere brandului UNIOR. Team Sky este una dintre cele mai recente echipe care a ales sa colaboreze cu UNIOR, prin programul UNIOR BIKE TOOLS, atat pentru partea de sponsorizare si publicitate, cat si pentru partea de furnizare exclusiva de scule.

In domeniul profesional, „succesul nu depinde doar de obiectivele propuse si de angajamentul cu care sarcinile sunt indeplinite, ci si de partenerii sau furnizorii pe care ii alegem”, scrie Tine Mahkovec, Product & Sales Manager al Departamentului de Scule pentru Biciclete la Unior, pe pagina personala de Facebook. Experienta acestuia provine atat din downhill si 4cross racing, cat si din organizarea de evenimente. Tine este managerul echipei UTT inca de la formarea echipei, in 2010 si, alaturi de membrii Departamentului R&D (Research & Development) si Vanzari, de distribuitori, dar si de mecanici, cu care acesta a lucrat indeaproape, Tine a pus bazele celui mai complex si ambitios proiect UNIOR, in special la categoria SPORT.

Printre membrii UTT se numara ciclisti de elita, precum: Tanja Žakelj, multipla campioana europeana, Jure Zabjek – unul dintre cei mai rapizi downhill biker din Slovenia si Ziga Pandur – unul dintre cei mai rapizi bikeri la categoria Junior.

3.jpg

La fel ca in sport, competitia este prezenta si pe piata sculelor de mana, unde cel mai bun castiga. In cazul companiei Unior, acest principiu se aplica perfect, furnizarile constante de scule, de-a lungul timpului, in domeniile auto si ciclism nefiind doar simple contracte de sponsorizare ci reprezentand o confirmare practica a calitatii produselor, cu utilizare eficienta, sigura si indelungata. Furnizarile de scule pe baza de exclusivitate atesta calitatea superioara a produselor, confirmand ca Unior are cea mai potrivita gama de uneltar, aleasa de echipe celebre de mecanici din intreaga lume.

Carsten Jeppesen, seful Departamentului de Operatiuni Tehnice al celei mai recente echipe de mecanici care a ales sculele Unior – TEAM SKY – a facut urmatoarea declaratie: „Suntem foarte bucurosi sa colaboram cu UNIOR. Eforturile lor constante pentru inovatie si atentia la detalii, se coreleaza perfect cu nevoile noastre, iar gama de produse pe care ne-o pun la dispozitie este pe primul loc!”

Compania slovena se afla printre principalii jucatori ai industriei globale de prelucrare a metalelor, cu un portofoliu alcatuit din produse de inalta calitate: scule de mana, piese forjate cu tehnologie de varf pentru automotive, masini cu comanda numerica, piese sinterizate si piese forjate la rece. Una dintre investitiile firmei se ridica la suma de 2 milioane euro, pentru serii mari de piese cu greutate maxima de 6-7 kg si presa de forjare la rece de 12500 KN, un singur utilaj avand o productivitate de 9000 piese/8 ore, adica un spor de capacitate cu 50% mai mare decat al unei prese obisnuite.

Unior Tepid este distribuitor unic în România al firmei slovene UNIOR si al altor 49 de branduri de top, majoritatea pe baza de exclusivitate, detinând, în prezent, cea mai mare retea de distribuitori la nivel national, dintre toti operatorii de profil.

 

Contact:

Tel.: +40 785 222 660

Email: tepid.plb@tepid.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *