La sfarsitul lunii August, firma Unior Tepid – cel mai mare operator de pe piata romaneasca in domeniul sculelor de calitate industriala – lanseaza noul catalog nisat de produse, in limba romana, cu preturi valabile intre 1 septembrie 2016 – 31 august 2018.

Noul catalog contine aproximativ 1000 de pagini si peste 30.000 de produse, lansate sub programe industriale de liga. Spre deosebire de celelalte editii, in noul catalog de scule se regasesc programe pentru care firma Unior este unicul distribuitor in Romania, printre care: NEXUS, PINIE,METRIE, FANTACCI, ONCI, SAMEDIA, IREGA, USH,WEKADOR si ASW. Astfel, firma reuseste sa le puna clientilor la dispozitie un uneltar nisat complex, prezentat la cel mai inalt nivel, evidentiand principalele valori care stau la baza infiintarii firmei: diversitate dar si omogenitate, calitate industriala si cel mai mic pret din liga industriala.

unior-tepid-41.jpg
 

Catalogul care urmeaza sa fie lansat se deosebeste prin prezenta exclusiva a sculelor de mana, fara alte game de produse sau accesorii, fiind singurului catalog complex, nisat exclusiv in domeniul uneltelor industriale. Odata cu lansarea acestuia, compania continua procesul de dezvoltare, ramanand un furnizor care nu poate fi ocolit, la decizia de achizitionare a sculelor de mana si uneltelor profesionale de calitate industriala.

Un alt element important referitor la noul catalog, in afara de complexitatea si diversitatea uneltarului,  este faptul ca toate produsele din acesta sunt IN STOC, iar livrarea se realizeaza chiar in ziua primirii comenzii. Datorita acestui aspect, clientii au siguranta ca nu vor exista intarzieri la livrare, indiferent de localitatea de livrare.

Evenimentul coincide cu marirea echipei si improspatarea departamentului de Marketing si Vanzari, format din tineri specialisti, gata sa isi puna la dispozitie cunostintele si experienta, pentru a raspunde prompt necesitatilor personalizate ale clientilor.

Membru fondator al Centrului National de Scule si leader pe piata romaneasca de scule, Unior Tepid dispune de o gama larga de uneltar si scule de mana industriale de uz general si pentru profesionisti.

Noul catalog include preturi in lei, la care se adauga TVA, si se poate descarca accesand urmatorul link:
https://www.sculeserioase.ro/uploads/fisiere_home/CATALOG_CNS_2016-2018.pdf 

Mai multe informatii puteti gasi accesand site-urile www.sculeserioase.ro si www.centrulnationaldescule.ro, sau la datele de contact, de mai jos:

 

Tel.: +40 785 222 660

Email: tepid.plb@tepid.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *