În perioada 1-11 Octombrie 2015, Unior Tepid este prezent la SAB Salonul Auto si Accesorii pentru a expune cele mai noi scule de mâna cuprinse în cele 34 de programe pe care le distribuie în exclusivitate în România.
Pe perioada manifestarii, la standul 661 din Romaero Baneasa, vizitatorii pot viziona aplicatii tehnice (video, planse, etc), demonstratii în regim de lucru, ateliere de lucru în cadrul carora se pot realiza teste, încercari ale produselor prezentate. Totodata, aici vor fi prezentate produse si branduri noi, precum Nexus – producator german de extractoare si prese auto profesionale, documentatie noua (dinamometrie) si promotii interesante din sectorul auto.

 

Noutatea acestui an ESTE organizarea, în cadrul târgului, a unei CONFERINTE care are drept  atractii principale lansarea site-ului CENTRUL NATIONAL DE SCULE  precum si a numarului 7 din revista Centrului National de Scule dedicata segmentului AUTOMOTIVE DINAMOMETRIE; în plus, se vor prezenta sculele destinate depanarii bicicletelor ÎN REGIM DE LUCRU.

 

Site-ul mai sus mentionat le ofera utilizatorilor posibilitatea de A-SI CREA PROPRIA TRUSA DE SCULE în functie de necesitati pornind de la toate modelele de dulapuri Unior, astfel:

•Standard EUROSTYLE (pâna la 9 sertare si capacitate statica de 1600kg)

•Cu închidere de securitate a sertarului, atât varianta Eurovision cât si vârful de gama Europlus (una dintre diferente între modele fiind modul de deschidere, fie prin tragere fie prin apucare). Cele doua variante Europlus au capacitatea statica de 2000 kg fiecare.

•Varianta ECO -În cazul alegerii caruciorului de scule ECO din cadrul configuratorului, în mod automat modulele disponibile afisate vor fi doar cele pentru varianta ECO.

 

Imagini de la standul Unior Tepid la SAB 2015 puteti viziona pe pagina oficiala de FACEBOOK: 

https://www.facebook.com/UniorTepid/posts/1016158288435368 

Cu o prezenta de 15 ani pe piata din România, Unior Tepid este membrul fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie de scule de mâna care acopera întreg teritoriul tarii, ARHITECTURA ACESTUIA DE BAZA fiind calitate industriala, livrare just in time, door to door si în ziua comenzii, cel mai bogat sortiment existent pe stoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *