Raul Olesch si Denisa Nechita n-au scapat de ghinion la Raliul Moldovei Cotnari

La sfarsitul saptamanii trecute, la Bacau, Campionatul National de Raliuri Dunlop 2013 a continuat cu Raliul Moldovei Cotnari (13-14 septembrie). La evenimentul auto din Moldova, concurand pe o Dacia Logan, echipajul Raul Olesch (pilot) – Denisa Adriana Nechita (copilot) a ocupat pozitia secunda in clasamentul final al debutantilor, precum si locul 1 in ierarhia finala la Cupa Dacia Debutanti.

Cutia de viteze le-a cedat  

Denisa Nechita: „Pentru noi, Raliul Moldovei a fost inca o etapa cu un mic ghionion, ce ne-a umbrit ascensiunea in clasamentul debutantilor. Din pacate, un suport de la cutia de viteze a cedat, motiv pentru care am ramas fara frane pe proba speciala. Am incercat sa ajungem pana in parcul de service intr-un ritm foarte incet, doar cu speranta de a termina raliul. Situatia nu a putut fi rezolvata decat partial. Ca urmare, in ziua a doua a raliului am continuat fara sa fortam. Am urcat si pe podium, fapt ce ne-a bucurat intr-un final. Si asa i-am facut mandri si pe cei de la Unior pentru rezultatele inregistrate in conditii mai putin optime. Urmeaza etapa de la Iasi, decisiva pentru noi, acolo unde dorim sa castigam si asa sa iesim, la sfarsit de sezon, campioni nationali la Debutanti”.

Raul Olesch si Denisa Nechita se pregatesc sa-si primeasca titlul de campioni

Raul Olesch: „In primul rand, doresc sa multumesc firmei Unior-Tepid, care ne-a sustinut sa reparam intr-un timp foarte scurt masina de concurs, dupa incidentul de la Arad. La prima vedere, am crezut ca este doar «tabla» un pic stramba. Dar, dupa o constatare amnuntita, a rezultat ca trebuie sa inlocuim aproape jumtate din masina! Raliul Moldovei a fost o noua etapa ghinionista pentru noi. De aceasta data am fost tradati de materialul de concurs. Un suport de la cutia de viteze a cedat si am pierdut aproape 3 minute pe PS2. A doua zi am avut un parcurs de regularitate, deoarece asistenta tehnica nu a avut piesa respectiva, si a trebuit sa mergem cu o mica improvizatie. Intr-un final ne-am bucurat ca ne-am putut consolida pozitia in clasamentul Debutanti Logan, iar la Iasi o sa fim desemnati campioni nationali. Urmeaza etapa de la Iasi, unde o sa avem o batalie dura pentru podiumul de la categoria de «Debutanti» din CNR. La aceasta categorie ne luptam cu trei masini mult mai competitive: Suski, Saxo si un Clio. Speram ca la final sa ne situam pe o pozitie cat mai buna”. Nu ratati galeria foto de Rally Zoom!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *