Prezent la cea de a 20 a editie a Salonului Auto Bucuresti, care se va desfasura la Romaero Baneasa in perioada 10-20 octombrie 2013, Unior Tepid prezinta o gama larga de scule si dispozitive destinate domeniului auto, moto si biciclete.

Pistolul pneumatic Unior are o forma compacta si maner ergonomic care permite o manevrare simpla si usoara in locuri si pozitii diferite. Pistoalele pneumatice cu patrat de angrenare de 1” sunt prevazute cu manere suplimentare pentru o manevrare cu ambele maini. Pistoalele pneumatice Unior sunt recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea lor, iar conceptia moderna asigura protectia mecanismului conducator impotriva socurilor mecanice si a altor factori ambientali.

“ Toate service-urile care sunt interesate sa-si dezvolte o afacere durabila in timp aleg scule de calitate, cum sunt cele oferite de catre Unior Tepid. Fie ca aleg marca Unior, Snap On sau alte marci din portofoliul nostru, vor reusi sa lucreze performant, iar clientii lor vor fi multumiti. Aceste informatii vin deja din piata, de la service-urile care au achizitionat de la noi scule si dispozitive sau chiar carucioare si dulapuri complet echipate. Toate service-urile doresc sa primeasca imediat dispozitivele comandate, de aceea noi le avem permanent pe stoc, in plus oferim servisare neconditionata. Pistolul pneumatic de la Unior este important in aceast perioada pentru cei care activeaza in service-urile de roti. Unior Tepid il propune la un pret excelent raportat la calitate. Utilizarea acestuia duce la cresterea performantei si a calitatii operatiunilor si implicit la cresterea profitului. Unior Tepid va dezvolta un program pilot ”Buy-Back” pentru dispozitivele mai vechi de 4 ani si, de asemenea, va initia un program de inchiriere a sculelor si dispozitivelor pentru a-i sustine pe cei care doresc sa-si dezvolte afacerile. Unior Tepid ofera scule si pentru service-urile auto specializate, de exemplu cele dedicate repararii si intretinerii camioanelor, utilajelor grele, autobuzelor, utilajelor agricole, dar si pentru service-uri cu servicii specifice de tinichigerie, vopsitorie etc.” a declarat Nicolae Toma, Director Tehnic Unior Tepid. 

Unior Tepid face accesibil si programul SNAP ON, producatorul de scule de mana, scule electrice si pneumatice, solutii complete de depozitare si solutii de diagnosticare auto, deoarece piata din Romania are nevoie de acest concept. SNAP ON, compania americana fondata in 1920, este un lider inovator la nivel mondial, este solutia perfecta pentru profesionistii din domeniu. Un important element dezvoltat de SNAP ON este soft-ul de management al utilizarii sculelor pe baza de trasabilitate, organizat pe principiul unei biblioteci. Acest soft este util in absolut orice service, atat pentru o evidenta clara a sculelor utilizate, dar si pentru garantia calitatii reparatiilor. Acest sistem a performat in aeronautica si a fost regandit pentru sectorul auto.

Toata gama de scule dedicata industriei auto va fi prezentata de catre specialistii Unior Tepid in cadrul Salonului Auto Bucuresti, Hala H6, Stand 661 – unde se vor putea testa produsele deja consacrate in domeniu – Snap On, Unior, Ozat etc. cat si programele noi care vor fi lansate. 

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).
Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *