Nici nu s-au stins bine ecourile dupa Cupa Unior de la Prejmer (judetul Brasov), ca societatea Unior-Tepid a revenit in atentie. Acum nu este vorba de vreo competitie auto anume, compania fiind o aparitie obisnuita in lumea motorsportului, ci de un eveniment special, care are toate sansele sa lase urme adanci in sporturile auto din Romania. Astfel, Unior-Tepid, principalul jucator de pe piata romaneasca a sculelor de mana profesionale, anunta ca a incheiat un parteneriat cu pilotul Raul Olesch. Parteneriat prin care tanarul driver din Brasov va beneficia atat de sustinere materiala, cat si financiara din partea Unior-Tepid. Primele evenimente importante la care noul „cuplu” se va infatisa publicului sunt Raliul Aradului (23-25 august), Raliul Moldovei (13-14 septembrie), Raliul Iasului (4-5 octombrie) si Raliul Harghitei (25-26 octombrie). 

Cuplu in masina, dar si in viata de zi cu zi

Raul Olesch este un talentat pilot din Brasov. Fost schior de performanta (8 ani la CS Dinamo Brasov) si participant in Campionatul National de karting (2003), el si-a facut debutul in lumea nebuna a raliurilor la Tess Rally (Brasov, 2009). Din acest an (2013) ia parte la primul sezon complet din Campionatul National de Raliuri Dunlop (CNRD). De asemenea, este inscris si in Cupa Dacia. In viata de zi cu zi, dar si in cursele auto, jumatatea lui Raul Olesch este fotomodelul Denisa Adriana Nechita. Alaturi de Raul, ea a debutat anul trecut la Raliul Iasului, cand au mers impreuna ca si deschizatori de concurs.

Raul Olesch: „Rezultate pe urmele Unior”

Raul Olesch: „Noul parteneriat cu firma Unior-Tepid ne ridica foarte mult moralul pentru a doua jumtate a sezonului. Am avut o prima parte de sezon destul de dificila, cu multe peripetii si probleme. Din pacate, am lipsit de la Raliul Sibiului, datorita accidentarii suferite la mana dreapta, dar acum sunt aproape refacut si abia astept sa iau startul la Raliul Aradului. Producatorul de scule profesionale Unior este lider pe piata europeana, iar noi ne propunem sa obtinem aceleasi rezultate si pe probele speciale. In continuare, avem acelasi target de a castiga categoria Debutanti din cadru Cupei Dacia, dar si sa terminam pe un loc pe podium la categoria de Debutanti din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Doresc sa multumesc cu aceasta ocazia firmei Unior-Tepid pentru increderea acordata si ne dorim o colaborare care sa aduca multe rezultate excelente ambelor parti”.

Promisiunea Denisei Nechita
 
Denisa Nechita: „Compania Unior-Tepid este un sponsor inedit pentru noi, dar, totodata, benefic, avand in vedere legatura dintre acest sport si domeniul de activitate al firmei. Vom incerca sa promovam cat mai eficient produsele Unior, iar promisiunea noastra de a a avea cat mai multe prezente pe podium sta marturie in acest sens. Cu toate ca domeniul de activitate al noului nostru sponsor nu este dedicat femeilor, voi incerca sa captez atentia intr-un mod placut asupra iubitorilor de raliu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *