Anul acesta Unior Tepid este, din nou, promotorul unei etape inscrise in Campionatul National de Autoslalom, etapa ce se va desfasura sub titulatura Cupa Unior. Aflata la cea de a doua editie, Cupa Unior va fi gazduita in zilele de 10 si 11 august 2013 pe circuitul de la Prejmer, langa Brasov. Competitia sportiva, una de anvergura in lumea motorsportului, va aduna la start peste 60 de piloti din intreaga tara.

Toti cei prezenti vor avea parte si de o surpriza placuta, Unior Tepid va organiza o tombola cu premii ce constau in scule de mana, garantate pe viata, de la Unior, producatorul sloven lider pe piata sculelor de mana, destinate domeniului auto.

In parcul de service vor avea loc prezentari si demonstratii, cu intreaga gama de scule dedicate domeniului auto-moto- velo, oferite de catre specialistii Unior Tepid. Acestia ii vor indruma pe cei care doresc sa participe la concursurile organizate pentru mecanici si le vor oferi solutii pentru interventiile rapide. Evenimentul are ca scop promovarea utilizarii sculelor de calitate si este dedicat, in principal, barbatilor activi, care stiu sa aleaga corect sculele de mana, astfel incat munca lor sa fie semnificativ imbunatatita.

Unior dezvolta permanent scule si dispozitive profesionale pentru intretinere si reparatii. Avantajele solutiilor tehnologice moderne folosite de catre Unior duc la cresterea flexibilitatii proceselor de productie.

Unior Tepid are ca obiectiv dezvoltarea comunicarii catre service-urile auto prin informare despre produsele pe care le le distribuie (intreaga gama de produse distribuite se afla in permanenta pe stoc) si consultanta de specialitate pentru service-urile care doresc sa achizitioneze programe integrate de scule profesionale.

Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei cu livrare imediata din stoc a unei game complete de scule cu adresabilitate catre toate domeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *