Unior Tepid lanseaza o campanie dedicata service-urilor auto bazata pe scule si dispozitive necesare intreventiei auto rapide si de buna calitate. Sculele si dispozitivele auto sunt de calitate profesionala si sunt grupate in functie de subansamblele automobilelor: mentenanta (intretinere si inspectie), lubrifiere si filtrare, roti, directie si butuci, suspensie si transmisie, aprindere si carburatie, motor, distributie si caroserie. 

Ca elemente comune, sculele si dispozitivele auto sunt confectionate din oteluri de scule, iar partile active sunt tratate termic. Protejarea impotriva coroziunii este facuta prin vopsire sau cromare. 

Un dispozitiv nou, inovativ, venit in gama dedicata service-urilor auto de la Unior este cheia reglabila pentru filtrele de ulei 60-120 mm. Este un dispozitiv care usureaza foarte mult munca mecanicilor, fiind utilizat pentru toate tipurile de filtre de ulei, cu accesibilitate in locurile cele mai stramte. Bratele dispozitivului sunt din otel de scule si au striatii pentru o aderenta perfecta pe carcasa filtrului. 

Pentru antrenarea cheii se poate folosi orice accesoriu care are un patrat de 3/8”. Antrenarea se poate face in ambele sensuri. 

Unior dezvolta permanent scule si dispozitive profesionale pentru intretinere si reparatii. Avantajele solutiilor tehnologice moderne folosite de catre Unior duc la cresterea flexibilitatii proceselor de productie.

 

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *