Unior Tepid, lider pe piata din Romania in distributia sculelor de mana profesionale, va desfasura in perioada 01.02 – 31.03.2013 campania ”Sculele de mana UNIOR au garantie nelimitata ”. Campania are ca scop promovarea utilizarii sculelor de mana de calitate si doreste sa aduca mai aproape de utilizatorul final informatiile necesare in alegerea si folosirea corecta a sculelor de mana.

In aceasta perioada vor avea loc demonstratii saptamanale in reteaua Centrului National de Scule, efectuate de catre specialistii Unior Tepid, demonstratii care vor evidentia cresterea perfomantelor atunci cand sunt utilizate scule de calitate.

Toti cei care vor achizitiona in perioada campaniei scule Unior din reteaua Centrului National de Scule, vor fi recompensati cu bonusuri atractive.

”Unior analizeaza permanent cererile utilizatorilor atunci cand dezvolta sculele de mana. Prin imbunatatirea constanta a materialelor folosite, prin oferirea de solutii noi, ergonomice si luarea in considerare a tuturor aspectelor legate de siguranta, compania este de zeci de ani un partener de nadejde al utilizatorilor de scule de mana profesionale. Solutiile originale asigura functionalitate excelenta, ergonomia ofera mai mult confort la locul de munca, iar elementele de siguranta impiedica producerea accidentelor. Munca se face mai rapid, sigur si usor atunci cand se utilizeaza sculele de mana Unior.” – a declarat domnul Nicolae Toma, Director Tehnic Unior Tepid. 

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic). Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *