Pe 29 octombrie 2011 – Echipajul 55 cu sprijinul Primariei Sectorului 4 si impreuna cu partenerii sai – revista Auto Motor si Sport, SKF Romania, Austrotherm, Unior Tepid si revista Scooter Fun au plantat 55 de copaci in parcul Lumea Copiilor din Bucuresti. Actiunea a urmarit dezvoltarea zonelor verzi si imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram.

Impreuna cu partenerii sai, participantii in Campionatul National de Raliuri, Adrian Dragan si Valentin Bradateanu, au plantat 55 de copaci in Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei. Actiunea doreste sa contribuie la constientizarea importantei ocrotirii mediului inconjurator si a dezvoltarii spritului civic al populatiei pentru a avea un comportament responsabil fata mediu.

Sambata, multi dintre cei care s-au plimbat pe aleile parcului au devenit si participanti la aceasta campanie. Avand sprijinul reprezentantilor ADP sector 4, voluntarii s-au implicat in plantarea copacilor in diverse zone. Cei 55 de tei si platani au fost oferiti de catre SKF Romania, o companie care sustine o politica destinata voluntariatului, implicandu-se in proiecte dedicate comunitatii. Evolutia copacilor va fi urmarita de catre cei care i-au plantat, dar si de catre membrii echipajului.

” Ne dorim ca aceasta actiune sa aiba continuitate an de an, sa desfasuram acest gen de actiuni care sa aiba ca scop protejarea mediului inconjurator. Ne bucuram ca ceea ce am facut noi astazi, alaturi de voluntari, va aduce un plus de calitate aerului pe care il vom respira in Bucuresti” – pilot Adrian Dragan.

” Suntem multumiti de nivelul de participare din randul voluntarilor. Multe dintre familiile prezente le-au aratat copiilor ca este important sa plantezi un pom. Speram ca aceste mici gesturi verzi sa se dezvolte mult mai mult in randul populatiei din Bucuresti, in special, pentru a reusi sa respiram un aer cat mai curat” – copilot Valentin Bradateanu.

Echipajului 55 – Adrian Dragan si Vali Bradateanu, alearga in Campionatul National de Raliuri in cadrul Cupei Dacia. Cei doi sunt o prezenta constanta in competitiile motorsport din Romania, pilotul Adrian Dragan obtinand rezultate bune in CNR de-a lungul anilor, in timp ce copilotul Valentin Bradatean este si participant in Campionatul National de Viteza in Coasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *