Unior Tepid, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 11 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic). Pentru o gestionare foarte buna a programelor si pentru a pastra calitatea serviciilor oferite pana acum – toate produsele pe stoc, livrare imediata, consultanta de specialitate – si o orientare corecta, cat mai directa catre publicul tinta, Unior Tepid a gandit o noua strategie de relationare cu piata, dar si cu partenerii sai actuali.

 

In completarea acestei strategii Unior Tepid a lansat revista Centrului National de Scule care cuprinde gamele de produse si informatii de specialitate cu privire la acestea. Conceperea unui program coerent care cuprinde o simplificare a clasificarii, mai echilibrata si o informare cat mai buna a retelei de distributie vine in sprijinul partenerilor, care devin ofertanti de solutii complete (produse, servicii, aplicatii), in aceste conditii previzionand o largire a activitatii de distributie si a portofoliului de clienti.

 

UNIOR este programul generalist de scule de mana in jurul caruia se dezvolta toate celelalte programe din portofoliu. KOCH – BOHRER program complet de burghie (consumabile, scule aschietoare: burghie, tarozi, filiere), METALLURGICA MINOTTI program de scule antiexplozie, care are o destinatie aparte (aceste scule sunt utilizate in locurile unde exista pericol de incendiu – domeniul petrolier, industria extractiva, industria farmaceutica); PILANA scule de debitat metale; BIPICO program complet de panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue de dimensiuni standard si solicitate de client.

 

Programul HEIDENPETER ofera poansoane uzuale cu dimensiunile de la 1 mm la 16 mm si chiar de 18 si 20 mm si permite executia in conditii normale ale poansoanelor speciale, realizate dupa o simpla schita. Livrarea poansoanelor astfel realizate se face in termen de 3 saptamani de la lansarea comenzii.

 

PORT-BAG program de cutii si organizatoare din plastic acopera o arie larga de sisteme de organizatoare, depozitare si transport cu adresabilitate in diverse domenii, fiind proiectata pentru a maximiza capacitatea de incarcare oferind confort si durabilitate. Profesionistii din intreaga lume folosesc produsele PORT BAG, produse care isi dovedesc utilitatea la locul de munca, acasa sau in portbagajul masinii.

 

IRWIN si LENOX sunt programe ce completeaza gama de consumabile pentru scule electrice, cat si gama de scule de taire, oferind discuri pentru circular, carote bimetal (pentru lemn si metal), rulete cu scala pe ambele parti si cu cap magnetic, genti textile, cutii plastic PROFI, cuttere, menghine paralele pentru banc, cleme de fixare, chei speciale pentru instalatii, fierastrau special EVO, bomfaiere, menghine de lemn BLUE GROOVE 6x, panze pendular, burghie SDS, panze sabie pentru fierastrau, clesti reglabili si autoblocanti, chei reglabile, extractoare pentru suruburi rupte, dispozitive de lipit. Trebuie mentionat faptul ca IRWIN este unul dintre cele mai bine reprezentate brand-uri in magazinele de bricolaj din intreaga lume.

Toata gama de programe de scule este accesibila publicului larg prin intermediul tuturor membrilor Centrului National de Scule, care acopera intreg teritoriul Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *