Unior Tepid, companie cu experienta de peste 11 ani pe piata din Romania in dezvoltarea solutiilor profesioniste in domeniul sculelor de mana, promoveaza la inceput de an 3 dintre programele pe care le reprezinta.

Unior Tepid, companie cu experienta de peste 11 ani pe piata din Romania in dezvoltarea solutiilor profesioniste in domeniul sculelor de mana, promoveaza la inceput de an 3 dintre programele pe care le reprezinta.

Cele 3 programe: Heidenpeter – programul poansoanelor uzuale, cu dimensiuni de la 1mm pana la 18mm si 20mm si executia in conditii normale ale poansoanelor speciale, Compass – programul de biti (capete de surubelnita) care a inregistrat anul trecut o crestere de 70% si Port-Bag – cel mai ieftin producator profesionist de cutii din material plastic pentru depozitarea si transportul sculelor, revin in atentia specialistilor si a celor interesati cu noi avantaje legate de livrare si gama de produse.

Programul Unior Tepid – Heidenpeter ofera poansoane uzuale cu dimensiunile de la 1mm la 16mm si chiar de 18 si 20 mm si permite executia in conditii normale ale poansoanelor speciale, realizate dupa o simpla schita. Livrarea poansoanelor astfel realizate se face in termen de 3 saptamani de la lansarea comenzii.

Heidenpeter GmbH & Co KG este o companie germana de traditie in fabricarea poansoanelor si instrumentelor de marcat, fiind printre putinele companii capabile sa fabrice in productia de masa seturi de poansoane in stricta concordanta cu DIN 7353. 

Gama cuprinde 6 tipuri diferite de poansoane pentru poansoanat material cu rezistenta la rupere diferita, imprimari diferite ale caracterului si fontul literei diferit. Cu programul Heindenpeter, Unior Tepid acopera toata zona de materiale care se pot poansoana, dar si dimensiunile mari dezvoltate in urma cerintelor aparute chiar pe piata romaneasca.

Executia a peste 50 de repere speciale in ultimele luni, reprezentand 40% din valoarea comezilor de poansoane,  propulseaza acest produs in pozitia de lider de piata, pe langa chei fixe, surubelnite, capete chei tubulare si accesorii, ciocane, foarfeci, clesti de prindere si de taiere, mobilier de atelier, seturi scule, scule pentru lucrul sub tensiune – izolate la 1000V, scule antiexplozie.

Programul Unior Tepid – Compass, program diversificat de biti (capete de surubelnita), s-a dezvoltat in mod special in sectorul auto, fara a exclude celelalte domenii si a avut o crestere in 2010 de 70%, fiind considerat programul anului.

Pentru profilele  TORX, TriWing, TorqSet, SIT, MorTorq si ACR producatorul german are licenta proprie. Cererea de profile noi si diverse a aparut in special din nevoia de securizare a unor aplicatii productive pentru multi producatori de echipamente.

Programul Unior Tepid – Port-Bag, cel mai accesibil program profesionist de cutii din material plastic pentru depozitarea si transportul sculelor este primit excelent in Europa in toate hypermarket-urile pe segmentul casnic, fiind foarte apreciat si in sectorul industrial.

Productia este realizata cu tehnologii de ultima ora, atat pentru injectarea panourilor de plastic cat si pentru executia matritelor.

Cu o istorie de peste 40 de ani, Port-Bag  este o companie care aduce an de an elemente noi in realizarea produselor.

Unior Tepid are ca obiectiv pentru anul 2011 sa dezvolte noi programe care sa vina in intampinarea cerintelor partenerilor sai si sa-si mentina pozitia de lider de piata pentru domenile pe care le-a cucerit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *