UNIOR Tepid, furnizorul traditional de solutii profesioniste in domeniul sculelor de mana, isi extinde portofoliul de produse pentru completarea gamei de scule si largirea adresabilitatii in domenii specifice. Planurile pentru anul 2011 includ dezvoltarea de noi categorii de produse, ca si in anii precedenti, si sensibilizarea pietei din Romania cu doua noi brand-uri, consacrate in domeniul sculelor si al accesoriilor pentru scule: IRWIN si LENOX. 

Noile grupe de produse oferite de Unior Tepid cuprind: discuri pentru circular, carote bimetal (pentru lemn si metal), rulete cu scala pe ambele parti si cu cap magnetic, genti textile, cutii plastic PROFI, cuttere, menghine paralele pentru banc, cleme de fixare,  chei speciale pentru instalatii, fierastrau special EVO, bomfaiere, menghine de lemn BLUE GROOVE 6x, panze pendular, burghie SDS, panze sabie pentru fierastrau, clesti reglabili si autoblocanti, chei reglabile, extractoare pentru suruburi rupte, dispozitive de lipit. 

Selectarea noilor produse s-a facut pe baza criteriilor legate de completarea gamei de scule de taiere si gaurire, marirea domeniilor specifice (faianta, gresie, lemn, asfalt etc.), largirea gamei de consumabile pentru sculele electrice si de unicitatea unor scule (lame trapezoidale BIMETAL pentru cutter, fierastraul EVO sau panza pendular GOLD). De asemenea trebuie mentionat faptul ca IRWIN este unul dintre cele mai bine reprezentate brand-uri in magazinele de bricolaj din intreaga lume. 

Pentru a cunoaste cat mai bine noile produse, Unior Tepid ofera in luna martie un discount de 10% la toata gama IRWIN comercializata.
 

Devenind importator principal al celor doua brand-uri, ne consolidam pozitia de lider pe piata sculelor de mana si a serviciilor conexe acestora, fiind optimisti pentru rezultatele anului in curs, bazandu-ne pe portofoliul de produse oferit, produse cunoscute si apreciate de peste un deceniu in Romania.

Detalii suplimentare pe www.sculeserioase.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *