Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori a sculelor de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real si peste 19 programe de scule de mana, despre care aflati detalii pe site-ul sculeserioase.ro„Puteti cauta si in alta parte dar la noi gasiti TOTUL cu siguranta!”

Multumim tuturor partenerilor nostri care se implica an de an in dezvoltarea si implementarea profesionista a acestui concept.

In prag de iarna le dorim sa aiba Sarbatori Fericite, sa-si impartaseasca cele mai frumoase clipe alaturi de cei dragi, sa analizam pentru cateva clipe un an ce a trecut, plin de schimbari si provocari, sa ne gandim la un an 2011 în care sa atingem impreuna noi perspective. Prin gama de produse si servicii oferite, Unior Tepid isi propune ca partenerii sai sa obtina cele mai bune rezultate in activitatea pe care o desfasoara, atat datorita modului profesional prin care identifica cerintele pietei de profil cat si pregatirii si formarii permanente a specialistilor. Vrem ca in 2011 sa crestem numarul de utilizatori care cunosc importanta unei scule de mana de cea mai buna calitate.

Va multumim pentru buna colaborare avuta in anul care se incheie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *