Noul carucior de scule EuroPlus al producatorului european de scule Unior este reprezentativ pentru noua generatie de echipamente pentru atelierele de reparatii, cu mobilitate ridicata, linii drepte si o gama larga de solutii practice. Materialul de buna calitate si structura robusta asigura de asemenea durabilitatea cand este supraincarcat. Caruciorul de scule EuroPlus se traduce prin ordine si ansamblu complet, iar forma sa moderna va asigura un mediu de lucru placut. Rafurile extensibile 100% furnizeaza o excelenta privire de ansamblu, mai ales cand sunt echipate cu diverse unelte Unior, disponibile in varinate diferite in functie de activitatea din atelier. Rafturile, ce pot fi trase cu usurinta, sunt extrem de rezistente.Un raft extins la maxim poate mentine o greutate de pana la 43 de kg. Rotile rezistente de 125 mm echipate cu frana de siguranta fac posibila mobilitatea si stabilitatea, ce vine la indemana mai ales pe suprafete inegale si in curtea din spate. Datorita marginilor rotunjite, intarite cu protectii de cauciuc antisoc, caruciorul pentru scule EuroPlus este sigur pentru utilizator cat si pentru mediul inconjurator. Dulapurile mobile dotate cu scule de mana UNIOR sunt solutia completa pentru orice service (auto-moto-velo).

Secretul succesului Unior Tepid in cadrul TIB 2010 a constat in oferirea unei game foarte mari de scule de mana, care au acoperit toate domeniile. Numarul foarte mare de vizitatori prezenti la stand, chiar daca vremea nu a fost favorabila, a condus la stabilirea de noi contacte, care sunt directionate exclusiv catre membrii Centrului National de Scule.

Prezenti de 10 ani pe piata din Romania, Unior Tepid ofera cea mai bogata gama de scule de mana aflate pe stoc si livrare imediata.

Inceputul activitatii pe piata sculelor de mana profesionale a insemnat promovarea programelor unor producatori importanti ca: UNIOR-Slovenia, EKLIND-SUA, METALLURGICA MINOTTI-Italia, SIBA-Italia.Tocmai in ideea de a satisface si cele mai exigente si exclusiviste cerinte ale clientului, UNIOR TEPID a lansat pe piata si alte programe ale unor producatori de renume printre care se numara: BIPICO, PILANA, STRUC, COMPASS, BOA, KUDOS, BMS, KOCH-BOHRER, WGB, SUMBITEC, KAPPA, STAYER, ISO, PORT-BAG. 

Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale de la care UNIOR TEPID nu se abate, mentinandu-si statultul de lider pe piata sculelor de mana din Romania.

Unior Tepid – membru al Centrului National de Scule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *