Unior Tepid pregateste surprize colaboratorilor, la METAL SHOW & TIB 2019, cu ocazia aniversarii unui secol de existenta Unior

Unior-Tepid, membru fondator al Centrului National de Scule si leader pe piata sculelor industriale din Romania, participa cu un stand generos la manifestarea expozitionala MetalShow & TIB 2019, organizata in perioada 14 -17 Mai, in Pavilionul B2, stand 63, ROMEXPO, Bucuresti. 

Participant fidel la TIB timp de 17 ani, fara sa lipseasca niciodata (stand UNIOR dd /stand propriu), Unior-Tepid a sustinut TIB cu participarea chiar si atunci cand rata prezentei arata scaderea constanta a interesului pentru acest targ. Un element inedit in acest an este devansarea perioadei cu care suntem obisnuiti de ani de zile (debutul lunii octombrie). Plasarea evenimentului la scurt timp dupa Sfintele Pasti si 1 Mai, la care se adauga alte manifestari cu specific tehnic organizate in acesta perioada, nu sunt de natura sa sporeasca afluenta participarii. Chiar si in aceste conditii, prins intr-o masura oarecare contre-pied, Unior-Tepid este pregatit sa-si aduca aportul la prestigiul targului prin aducerea la stand a unor parteneri  strategici (dealeri/importanti clienti finali). Oportunitatea oferita de targ a fost intens fructificata in relatia cu dealerii, pe toate planurile (de business, colaborare, si chiar de prietenie), intalnirile la targ constituind o veritabila stare de spirit, dezvoltand relationarea in timp ce anvergura targului palea, prin bucuria de a fi impreuna si a lucrului bine facut.

Ca de fiecare data, modul de prezentare al standului nu va face rabat  de la eforturi insemnate pentru a mentine interesul invitatilor, vizitatorilor specialisti, la nivelul maxim de interes, cu atat mai mult cat anul acesta Unior -Tepid, in calitate de distribuitor exclusiv in Romania, sarbatoreste evenimentul aniversar „100 UNIOR a century of excellence for next millenium”. Directorul de marketing, Rodica Nicalau, ne-a dezvaluit o fateta a evenimentului aniversar 100 UNIOR: „ Doar designul standului va fi in consonanta cu evenimentul aniversar, sculele centenarului care vor fi fabricate in editie limitata urmand a fi lansate in perioada iunie-iulie, perioada dedicata totodata vizitarii capacitatilor de productie ale fabricantului sloven de catre partenerii interesati, iar intr-o a doua etapa participarii la conferinta distributiei externe si inceputului de secol de activitate a grupului UNIOR dd Slovenia. In calitate de lider al distributiei externe, Unior-Tepid va avea o contributie importanta la definirea unui concept de coerenta al programului de scule, pe baza unui numar de 5 parametri atent selectati (mediu, securitatea muncii, confort in exploatare, productivitate, anduranta), pentru mentinerea si dezvoltarea exploziva a brandului”.

In mod deosebit, participarea societatii la aceasta editie a evenimentului TIB se va remarca prin prezenta unor furnizori europeni reprezentati in exclusivitate, cu care se vor efectua impreuna demostratii in regim de lucru/testari de produse, prezentari interactive de produse noi, destinate atat specialistilor, dar si publicului larg, atat in spatiul interior dar si pe platforma exterioara.

            
                                                             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *