Prezenta firmei Unior Tepid in cadrul Targului Tehnic International de la Bucuresti, a inregistrat in acest an un numar de vizite record din partea distribuitorilor, fapt ce reprezinta un real succes pentru compania recunoscuta datorita eforturilor constante de acoperire a nevoilor de scule de calitate industriala pe piata romaneasca.

Targul Tehnic International a reprezentat, de asemenea, un bun prilej de lansare a catalogului CNS 2018-2020 precum si un bun prilej de discutii legate de noul catalog (concept, organizare, gama de produse, termeni si conditii). Accentul discutiilor s-a pus in mod special pe sculele reglementate la nivel international: scule electroizolate pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie si scule pentru lucru la inaltime.

Dintre performantele pe viu, s-au remarcat compararea pistoalelor pneumatice si a burghielor de perforare in metal.  Un rezultat aparte a fost rezultatul partial de taiere a unui colac sarma galvanizata (diametru 2.0 mm, rezistenta la rupere 650 N/mm2), cu ajutorul clestelui cu tais lateral pentru conditii grele 466/1BI. In timpul Targului s-au realizat 33 000 de taieri, in urma carora s-a produs o singura ”paguba”, respectiv o simpla aplatizare a manerului pe care s-a realizat intregul mecanism de actionare a clestelui, taisul ramanand intreg. Conform celor de la Unior Tepid, aceste tipuri de testari vor fi repetate si rafinate pentru a veni in sprijinul utilizatorului.

Testari similare celor prezente in cadrul targului sunt realizate si de catre producatorii si integratorii de notorietate din Europa si SUA si sunt realizate cu scopul de a asana piata, din dragoste pentru utilizatori, ajutandu-i pe acestia sa deosebeasca produsele ocazionale cu utilizare accidentala fata de produsele utilizate constant in regim intens de exploatare.

Cu o prezenta de peste 18 ani pe piata din Romania, firma Unior Tepid este leader in distributia sculelor de mana de calitate industriala si este recunoscuta pentru portofoliul sau ce contine peste 50 de programe, aproape toate distribuite in exclusivitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *