Unior-Tepid, liderul pietei de distributie a sculelor de mana din Romania, si-a completat gama de burghie, filiere si tarozi cu produse marca Tivoly.

De aproape doua decenii, compania Unior-Tepid a raspuns constant necesitatilor industriale din domeniul sculelor de mana, alcatuind cel mai complet uneltar existent in prezent pe piata, in plus, cu disponibilitatea permanenta a stocurilor.

Tivoly este un grup industrial care are ca misiune proiectarea, productia si comercializarea instrumentelor de taiere, precum si a produselor si a serviciilor asociate concepute pentru o gama larga de aplicatii.  Proiectant si producator de scule de taiere si accesorii pentru scule electrice si masini-unelte, TIVOLY ofera o gama larga de produse, de la cele de bricolaj, pana la cele profesionale si industriale.

Fabricant francez cu peste 90 de ani experienta, Tivoly creeaza noi solutii, inoveaza si îmbunatateste in permanenta performantele produselor fabricate, pentru a raspunde eficient nevoilor clientelei din industria medicala, aeronautica, automobilistica, electronica si energetica.

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 80 mln.euro, prezenta pe 3 continente, 600 de angajati si 8 unitati de productie, Tivoly detine platforme proprii de proiectare si executie pentru sculele de perforare si taiere, oferindu-le utilizatorilor solutii personalizate, in functie de aplicatia la care sunt folosite.

Odata cu fuziunea prin absorbtie a Fabricii de Freze Dentare si Mecanice (FFDM) din Franta, parte din strategia de dezvoltare, Tivoly s-a plasat in topul liderilor de scule electrice si aschietoare pe piata industriala si aeronautica, la nivel global, generând o cifra de afaceri anuala de peste 71 mln. euro. Gama de produse absorbita este formata din freze de taiere exterioara si de carbura, scule pneumatice si electrice, burghie elicoidale dublu-spiralate pentru implantologie, burghie dentare si alte instrumente endodontice, produse care vor ajuta la largirea si îmbunatatirea ofertei. 

Astfel, prin intermediul distribuitorului si importatorului unic Unior-Tepid, lider in business-ul sculelor de mana, brandul a cunoscut o expansiune rapida si pe piata româneasca, prin cresterea considerabila a cifrei de vânzare si a notorietatii brandului, atât datorita fostilor importatori directi cat si prin noile canale de distributie.

Gama de produse Tivoly, inclusa in catalogul Unior-Tepid „Calitate Industriala CNS 2016 – 2018”, include o gama larga de scule aschietoare – burghie, tarozi, filiere, freze cilindrice, freze biax, alezoare, masini si alte dispozitive de ascutire, respectiv gaurire. Dintre cele mai apreciate produse fac parte sculele din carbura metalica (HM), sculele din hotel rapid (HSS), sculele cu cobalt (HSSE/HSSEE) si cele din pulberi metalice (PM).

Alaturi de Unior si alte 48 de branduri de scule, Tivoly  completeaza gama de scule aschietoare distribuite in exclusivitate de Unior-Tepid, pe piata din Romania. Produsele brandului sunt incorporate in sinergia programelor tehnice, dezvoltata de Unior-Tepid, in premiera la nivel national.

Cu o cifra de afaceri previzionata de 12 mln. euro pentru anul in curs, Unior-Tepid, membrul fondator al Centrului National de Scule, se situeaza in topul distribuitorilor de scule din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *