Imediat dupa finalizarea targului SAB & Accesorii 2016, firma Unior Tepid s-a pregatit pentru participarea la cea de-a treia manifestare expozitionala importanta a anului: INDAGRA, targul International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

indagra1.jpg 

Desfasurat in perioada 02 – 06 noiembrie, Indagra este cel mai important eveniment cu profil agricol din Romania, fiind organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.

Daca editia precedenta a inregistrat un record de 475 de expozanti din 23 de tari, INDAGRA 2016 nu a fost mai prejos, reunind peste 500 de expozanti din domeniul serviciilor, tehnicii, tehnologiei si utilajelor agricole, din peste 20 de tari, cum ar fi Franta, Austria, Spania, Portugalia si Marea Britanie.

De la aceasta manifestare expozitionala nu a lipsit firma Unior Tepid, aflata la cea de-a treia manifestare expozitionala in mai putin de o luna, care a expus o parte din gama de scule destinate intretinerii si reparatiei utilajelor agricole, atat de la programele vechi din portofoliu, cat si de la cele noi. Printre sculele prezentate se numara chei fixe, capete tubulare (cu actionare manuala si pneumatica), extractoare si truse de scule complete de la brandul Unior, plus multe alte scule si seturi de scule, printre care prese, fierastraie, surubelnite, clesti si chei dinamometrice (manuale si digitale cu reglare si declansare sonora) de la branduri precum COBIT, SAM, STAHLWILLE, USH, IRWIN, PINIE si PILANA.

Intrucat buna functionare a utilajelor agricole se afla printre prioritatile fiecarui agricultor, Unior Tepid le pune la dispozitie o paleta larga de solutii pentru o interventie rapida si precisa, la un cost redus, atat in ceea ce priveste gama de produse, cat si suportul tehnic.

Desi domeniul de activitate al firmei este auxiliar profilului principal al targului, participarea companiei Unior Tepid la INDAGRA se datoreaza, in mare parte, dorintei de a veni in sprijinul fermierilor, antreprenorilor si service-urilor de utilaje agricole si de a crea o distributie coerenta si in domeniul agricol, bazata pe principiile deja consolidate in industrie. Printre acestea se numara livrarea rapida, door-to-door si informatii complete despre produse pe site, in catalog sau pe portalul firmei, unde clientii inregistrati au acces si la informatii despre stocuri si de unde pot lansa comenzile direct.

Pe langa expunerea de produse si prezentarea celor mai noi clipuri video de la furnizori si realizate in-house, Unior Tepid a aprobat, de asemenea, planul de actiuni pentru definitivarea strategiei de crestere a vanzarilor de unelte folosite in domeniul agricol, exploatand oportunitatile de colaborare alaturi de firmele care au decis sa ii calce pragul expozitional anul acesta.

UNIOR TEPID este membru fondator al Centrului National de Scule, care detine in portofoliu peste 50 de programe, cele mai multe distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre o gama larga de domenii: auto, agricultura, industrie, constructii, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *