Unior Tepid a bifat o noua participare la una dintre cele mai importante manifestari expozitionale cu profil auto ale anului – editia a XIV-a internationala a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii, care a avut loc in perioada 20 – 30 octombrie 2016, in complexul Romaero Baneasa.

Aflat la 23 de ani de la prima desfasurare, targul nu a fost lipsit de stralucire nici anul acesta, reunind in standuri peste 200 de autoturisme venite direct de la Paris, premiere nationale si cele mai noi modele de la cele mai cunoscute marci auto din lume. Cu toate acestea, numarul vizitatorilor de anul acesta a fost redus fata de cel din anii precedenti, unul dintre posibilele motive fiind majorarea anuala a taxei de participare de la 20 RON in 2014, respectiv 25 RON in 2015, la 30 RON in 2016, asa cum sustin specialistii.

In ceea ce priveste promovarea evenimentului, organizatorii au acordat o atentie sporita fata de interesul acordat altor targuri, evenimentul fiind anuntat cu circa cinci saptamani inainte de desfasurare, prin intermediul celor mai importante canale de promovare: presa scrisa si online, prin sporturi publicitare la radio si televiziune sau titrari pe burtiera posturilor de stiri TV.

Desi, pe partea de automobile, SAB & Accesorii este unul dintre elementele de referinta al pietei auto romanesti, sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) si Asociatia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), pe partea de echipamente pentru auto, targul nu a excelat la fel de mult, existand alte manifestari expozitionale de o mai mare eficacitate, care asigura pachete promotionale importante si reprezinta reale oportunitati pentru ambele axe de interese.

Pentru a 4-a oara în cadrul SAB & Accesorii, „Bucharest Classic Car Expo” a fost organizat în parteneriat cu firma profesionala de restaurari Oldtimer Studio Restaurari, care a expus masini istorice deosebite, insotite de bannere uriase cu mesajul „Aceste automobile sunt restaurate cu scule UNIOR”, reintarind increderea utilizatorilor industriali in calitatea sculelor Unior.

oldtimer.jpg

Pentru firma Unior Tepid, participarea la SAB & Accesorii de anul acesta a atins aceleasi cote inalte, atat din punct de vedere al indeplinirii obiectivelor prestabilite, cat si din punct de vedere al definitivarii strategiei de promovare a sportului pentru anul 2017. Pe parcursul celor 11 zile, Unior Tepid a prezentat o oferta variata de scule auto pentru service-uri, atat de la brandurile vechi cat si de la 5 dintre cele 12 programe noi din cel mai recent catalog: Nexus, USH, Wekador, Irega si Coframa. Printre produsele expuse si prezentate la SAB & Accesorii s-au numarat scule din urmatoarele categorii: scule pentru caroserie, scule pentru intretinere, lubrifiere si filtrare, scule pentru roti, scule pentru directie si pentru centrare, scule pentru suspensie si pentru butuci, scule pentru instalatia electrica auto si scule pentru motor, expunerea fiind insotita de selectii video spectaculoase, care au rulat utilizand cele mai moderne tehnologii in materie de rezolutie, si aplicatii tehnice cu caracter informativ.

Membru fondator al Centrului National de Scule, Unior Tepid este lider pe piata din Romania in distributia sculelor de mana de calitate industriala, recunoscut, de asemenea, pentru eforturile constante de promovare si sprijinire a sportului, prin sponsorizarea a numeroase competitii sportive nationale (ex: Cupa Dacia, Cupa Unior, Campionatul National de Indemanare Auto, etc) si sprijinirea tinerilor antreprenori la deschiderea unui service pentru biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *