Ca in fiecare an, compania Unior Tepid va fi prezenta si in aceasta toamna cu standuri generoase si suprafete mari de prezentare si expunere, la toate cele trei mari evenimente expozitionale ale sezonului, primul dintre acestea fiind Targul Tehnic International Bucuresti (TIB), organizat de Romexpo, in perioada 12 – 15 octombrie 2016.

Infiintat inca din anul 1970, Targul Tehnic International Bucuresti (TIB) si-a pierdut din anvergura, de-a lungul anilor, insa ramane un eveniment expozitional important care satisface nevoile de formare si dezvoltare a bagajului de informatii si noutati in domeniul industrial.

392175867d9978a3da46bff61b6b048c.jpg 

Pentru firma Unior Tepid, TIB reprezinta un prilej de reuniune cu distribuitorii – firme de calitate care impreuna cu personalul din firma constituie averea Unior Tepid – si, in mod prevazut, un moment de „recolta”, marcat prin lansari de programe noi si promotii, precum si prin activitati pregatite special, ca in fiecare an, care au menirea sa informeze, sa contureze noi idei, sa fortifice relatia cu lantul de distribuitori si sa realizeze noi proiectii in viitor. Anul acesta, firma va fi gazda a peste 150 de dealeri si a altor invitati care si-au manifestat, cu mai mult de o saptamana inainte, interesul de a participa la aplicatiile pregatite de firma.

Pe langa elementele legate de dimensiuni si design expozitional, calitatea participarii de anul acesta a companiei Unior Tepid la targ va fi accentuata si de alte activitati, cum ar fi prezentarile video ale celor mai recente materiale care includ peste 400 de filme atat de la furnizori, cat si realizate in house si vor rula pe ecrane uriase ce utilizeaza cele mai performante tehnologii digitale, aplicatii tehnice, demonstratii in regim de lucru si testarea produselor prezentate, dezbateri constructive si ateliere de lucru; toate se vor desfasura sub indrumarea reprezentantilor firmei Unior Tepid, calificati la un inalt nivel de pregatire si profesionalism. Pe langa familiarizarea cu ultimele noutati, persoanele care vor vizita standul expozitional al firmei Unior Tepid, anul acesta, vor beneficia, de asemenea, de o promotie lansata special pentru aceasta ocazie si de alte surprize pregatite in avans.

Standul firmei va fi situat in Pavilionul A, Nivel 0, Stand A16 unde, pe parcursul celor 4 zile ale targului, vor avea loc o serie de aplicatii tehnice si prezentari de produse atent selectionate, atat din portofoliul brandului Unior si al brandurilor deja existente in portofoliu, cat si de la programele noi introduse in catalogul CNS 2016 – 2018, cum ar fi Tome Feteira, Edma, Irega, Metrie sau Samedia.

 „Va invitam sa ne vizitati standul si anul acesta pentru vizionarea celor mai recente materiale si compilatii video de prezentare, pentru un schimb de pareri si…stare de buna dispozitie”, anunta PR-ul companiei Unior Tepid, care le garanteaza celor care vor veni sa calce pragul standului expozitional si anul acesta, o experienta cel putin inedita.

Printre sculele strict specializate expuse in aceasta editie, se numara si cele din prezentarea video realizata de Unior Tepid, care include 40 dintre cele mai utilizate scule pentru rigips, disponibila in link-ul urmator:

https://www.youtube.com/watch?v=TmZd5dx_UoU&feature=youtu.be

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *