De aproape 4 ani, firma Unior Tepid distribuie in exclusivitate produsele renumitului brand Tivoly pe piata din Romania, reusind sa aduca gama de scule la standarde inalte de calitate si in atentia consumatorilor romani, atat prin reteaua nationala de distribuitori zonali, cat si prin introducerea produselor Tivoly in cateva dintre retelele de bricolaj romanesti.

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 71 milioane de euro, peste 600 angajati, prezenta pe 3 continente cu 8 intreprinderi de productie industriala si o gama de peste 14.000 de repere, o parte dintre acestea fiind incluse si in noul catalog Unior Tepid CNS 2016-2018, Grupul industrial Tivoly are ca misiune proiectarea, productia si comercializarea sculelor de perforare si taiere, precum si a produselor si serviciilor asociate, concepute pentru o gama larga de aplicatii.

Dezvoltarea continua si cresterea constanta pe piata sunt aspecte importante pentru orice brand puternic, atat din punct de vedere al reputatiei si pozitionarii brandului, cat mai ales pentru satifacerea nevoilor mai multor segmente de piata, acestea fiind si prioritatile grupului Tivoly. Recent, Jean Francois Tivoly, PDG-ul grupului, a anuntat ca societatea poarta negocieri exclusive pentru a cumpara, in proportie de 99.99%, Fabrica de Freze Dentare si Mecanice (FFDM) din Franta, care are peste 150 de angajati si inregistreaza o cifra de afaceri de 15 milioane de euro anual.

poza 2.jpg
 

Acest lucru va pozitiona Tivoly si implicit firma Unior Tepid – prin intermediul careia se va dezvolta si pe piata din Romania – in topul liderilor de scule electrice si aschietoare pe piata industriala si aeronautica, la nivel global.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca Bordul de conducere al Grupului Tivoly a aprobat, in cadrul sedintei din 16 Septembrie 2016, inceperea negocierilor exclusive pentru cumpararea Fabricii de Freze Dentare si Mecanice (FFDM), societate-mama a companiei FFDM – Pneumat.

Aceasta companie este un jucator renumit in design-ul, productia si comercializarea  frezelor de taiere exterioara si a frezelor de carbura, sculelor pneumatice si electrice, burghielor elicoidale dublu-spiralate pentru implantologie, burghielor dentare si a altor instrumente endodontice.

Achizitia face parte din strategia de expansiune a Grupului Tivoly si ne va ajuta la imbunatatirea ofertei. Tot prin aceasta se va contura un nou lider in industria sculelor aschietoare si, in special, in industria aeronautica. De asemenea, va deschide noi perspective importante pentru Tivoly Grup, pe piata medicala.

Desi interfetele comerciale raman neschimbate, echipele noastre se vor stradui in continuare sa ofere cele mai bune servicii, avand in vedere sinergiile care vor rezulta din aceasta fuziune”, a precizat acesta.

Produsele sunt distribuite pe baza de exclusivitate in Romania, de catre firma brasoveana Unior Tepid – membru fondator al Centrului National de Scule – recunoscuta ca lider pe piata din Romania in distributia sculelor de mana industriale, care estimeaza cresterea considerabila a cifrei de vanzare si a notorietatii brandului, atat datorita fostilor importatori directi cat si prin noile canale de distributie.

Alaturi de celelalte branduri din portofoliul firmei Unior Tepid, cum ar fi Unior, Wilpu, Metallurgica Minotti, Heidenpeter, Diager, Lenox si Pilana, prin aceasta achizitie, Tivoly isi va face loc in primele 10 din cele 50 de programe de top, pe care Unior Tepid le comercializeaza, pe baza de exclusivitate, in Romania, de mai bine de 16 ani.

 poza 1.jpg

 

Contact:

Tel:           +40 268 318 430 ; +40785 222 660

E-mail:      tepid@tepid.ro ; tepid.plb@tepid.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *