unior_comunicat20130320_01.jpg                                           unior_comunicat20130320_02.jpg

Desi a avut de ales intre mai multe provocari de anvergura, in acest an competitional al Campionatului National de Raliuri – Dunlop 2014, Unior-Tepid s-a oprit la continuarea colaborarii cu  George Grigorescu  pe toate planurile pe care pilotul (omul de sport) brasovean isi desfasoara activitatea.

Unior Tepid este promotor al sloganului “Fair-Play, Fair-Business” care a devenit stare de spirit atat pentru toti membrii echipei de lucru, cat si pentru colaboratori.

Adancind aceasta idee, UNIOR TEPID face un pas important, devenind partenerul principal al Cupei Dacia 2014, cupa ce reprezinta nu numai un brand national, dar mai ales un exemplu de fidelizare si  formare de caractere si valori competitionale.

In acelasi timp, Unior Tepid este partenerul tehnic al fostului mare campion George Grigorescu si al echipei sale de mecanici si sustine scoala de pilotaj GxG Drive Control. Dupa cum bine se stie, aceasta are cursuri specifice de pilotaj sportiv, prestand in acelasi timp si cursuri de conducere preventiva.

SECURIZAREA CIRCULATIEI SI SCHIMBAREA MENTALITATII LA VOLAN A CONDUCATORILOR AUTO ESTE UN DEZIDERAT GENEROS, GREU DE REALIZAT, DAR DORIT DE TOATA LUMEA. Este sensibilizant si, totodata, motivant pentru echipa Unior Tepid acest target.

Cupa Dacia si Campionatul National de Raliuri 2014 vor cuprinde 7 etape: Raliul Brasovului (20-21 martie), Raliul Aradului (09-11 mai), Raliul Dunarii (30-31 mai), Raliul Transilvaniei (20-21 iunie), Raliul Moldovei (25-26 iulie), Raliul Iasului (5-6 septembrie), Raliul Harghitei (26-27 septembrie).

Primul eveniment din acest ciclu se va desfasura la Brasov, in zilele de 20 si 21 martie 2014. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *