Unior Tepid, lider pe piata din Romania in distributia sculelor de mana profesionale, ofera solutii pentru intretinerea rapida si performanta a utilajelor agricole.

Fiecare agricultor care doreste sa obtina productia planificata stie ca fiecare operatiune (de la selectarea semintei pana la recoltare) trebuie sa fie facuta la timp. De aceea, un rol foarte important in respectarea acestor termene o au utilajele agricole. Acestea trebuie sa fie in permanenta in stare buna de functionare. Unior Tepid a identificat nevoile specifice ale acestui domeniu si este pregatit cu programe complete de scule de mana profesionale care sa ofere agricultorilor posibilitatea unor interventii rapide si eficiente, cu costuri reduse, in timp real, sustinandu-i cu solutii tehnice imediate acordate de catre specialisti.

Unior este programul care acopera toate solicitarile de dinamometrie, pistoale pneumatice, capete tubulare cu actionare manuala si pneumatica, chei in metri si in inch (inclusiv dimensiuni mari si foarte mari), imbusuri. Celelalte programe completeaza gama pe acest segment.

Programul Eklind, numarul 1 mondial in productia de imbusuri, ofera cea mai bogata gama de tipodimensiuni de imbusuri. Programul Ozat – capete de impact, cuprinde variante constructive strict specializate, iar fiecare familie are gama tipodimensionala mult mai larga decat a celorlalte programe similare aflate pe piata.

Cheile dinamometrice sunt etalonate pana la 2000 Nm, fiind atat mecanice cat si digitale, cu reglare si declansare sonora, cu rupere – deplasarea libera a manerului fata de clichet. O gama importanta o reprezinta cheile pentru roti cu deschideri mari si foarte mari si cheile inelare cu prelungitor cu deschideri pana la 100 mm.

Toate produsele se afla pe stoc si sunt cu livrare imediata pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul retelei specializate a Centrului National de Scule.

Sustinerea acestui domeniu de catre Unior Tepid are ca scop realizarea obiectivelor de productie de catre agricultori si implicit o crestere a cotei pe piata sculelor de mana cu un procent de 0,7%.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *