In perioada 29 martie – 1 aprilie 2012 Unior Tepid va prezenta la Construct Expo cele mai noi scule de mana cuprinse in cele 23 de programe pe care le distribuie in exclusivitate in Romania. Unior este programul generalist de scule de mana in jurul caruia se dezvolta toate celelalte programe din portofoliu, Koch – Bohrer – program complet de burghie, Kappa, Boa, Stayer – program de scule electrice, Irwin si Lenox sunt programe care ofera scule de mana destinate domeniului constructiilor.

Programul Kappa a fost conceput pentru a oferi o gama tipodimensionala de nivele cu un profil robust si un nivel ridicat al rectiliniaritatii, netezitatii si asperitatii la un pret foarte competitiv.

Struc, cuprinde gama de mistrii ale producatorului sloven, singurul fabricant al mistriilor forjate din material OLC 45. Procedeul de fabricare al mistriilor le confera acestora o functionalitate sporita, atat datorita rezistentei in timp a lamei, cat si a manerului forjat din materialul de pornire al mistriei.

Uneltele din gama BOA sunt concepute de o echipa care are ca obiectiv sa depaseasca standardele si sa creeze unelte inovatoare care se adreseaza constructorilor, instalatorilor, electricienilor si tuturor celor care se confrunta zilnic cu provocari. BOA continua sa aduca solutii de ultima ora in domeniul sculelor cum sunt nivele TRI si fierastraiele VERSA SAW.

Nivelele TRI sunt fabricate cu un profil solid de aluminiu, au baza larga si centru de greutate jos si sunt proiectate astfel incat sa fie stabile in conditiile meteorologice cele mai nefavorabile. Datorita bazei in forma de V, masuratorile pe tevi, pe acoperisuri si suprafete denivelate se pot face cu usurinta. Permit marcarea usoara si taierea in siguranta de-a lungul muchiei.

Fierastraiele VERSA SAW sunt extrem de inovatoare: pot fi utilizate cu o singura mana si pot patrunde si spatii greu accesibile. VERSA SAW ofera solutii de taiere rapida, fara restrictii, cu efort redus.

IRWIN si LENOX sunt programe ce completeaza gama de consumabile pentru scule electrice, cat si gama de scule de taiere, oferind discuri pentru circular, carote bimetal (pentru lemn si metal), rulete cu scala pe ambele parti si cu cap magnetic, genti textile, cutii plastic PROFI, cuttere, menghine paralele pentru banc, cleme de fixare, chei speciale pentru instalatii, fierastrau special EVO, bomfaiere, menghine de lemn BLUE GROOVE 6x, panze pendular, burghie SDS, panze sabie pentru fierastrau, clesti reglabili si autoblocanti, chei reglabile, extractoare pentru suruburi rupte, dispozitive de lipit.

Pe perioada manifestarii Construct Expo, Unior Tepid vine cu o oferta atractiva dedicata membrilor Centrului National de Scule, discount-uri suplimentare care, in functie de valoarea achizitiilor, genereaza la randul lor, obtinerea unui voucher de reducere. In plus, la comenzi efectuate in perioada 23 martie – 2 aprilie 2012 pentru produse din gama Irwin, Unior Tepid ofera cadou o minge originala Adidas, mingea oficiala a Campionatului European de Fotbal 2012.

Unior Tepid lanseaza cu prilejul acestei manifestari Catalogul 2012, versiunea completa cu date tehnice si preturi in limba romana si, de asemenea, cel de al treilea numar al revistei Centrului National de Scule, dedicat in exclusivitate burghielor Koch Bohrer si Irwin.

Aniversarea celor 10 ani de colaborare cu producatorul sloven de scule de mana Unior va fi marcata de momente placute pentru membrii Centrului National de Scule pe tot parcursul anului, startul fiind dat in cadrul Construct Expo 2012.

Cu o prezenta de 12 ani pe piata din Romania, Unior Tepid este membrul fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie de scule de mana care acopera intreg teritoriul tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *