Sambata 31 martie, Unior Tepid va lua startul in Campionatul National de Raliuri 2012 alaturi de Echipajul 55, format din pilotul Adrian Dragan si copilotul Valentin Bradateanu.

Liderul in distributia sculelor de mana din Romania a pregatit multe surprize placute pentru iubitorii sporturilor cu motor. Toti fanii Echipajului 55 care vor posta pe pagina de facebook a Unior Tepid fotografii cu membrii echipajului sau cu masina de concurs, vor primi cadouri de la echipa Unior Tepid.

Pentru cei interesati sa afle mai multe despre sculele de mana, va fi amenajat un stand special cu sculele importante, destinate domeniului auto, in parcul de service al raliului.

Unior Tepid va dedica anul acesta o importanta speciala sculelor pentru domeniul auto. Compania, importatoare in exclusivitate a 23 de programe de scule de mana, ofera intreaga gama de scule necesara utilarii unui service auto. Pe langa sortimentul considerabil de scule de mana, Unior Tepid are in oferta si dispozitive specifice complementare (aparate de masura si control, prese), care sa acopere toate palierele din service-urile auto.

Unior Tepid ofera scule si pentru service-urile auto specializate, de exemplu cele dedicate repararii si intretinerii camioanelor, utilajelor grele, autobuzelor, utilajelor agricole, dar si pentru service-uri cu servicii specifice de tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare etc.

Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *