Unior Tepid  va dedica anul acesta o importanta speciala sculelor pentru domeniul auto. Compania, importatoare a 35 de programe de scule de mana, ofera intreaga gama de scule necesara utilarii unui service auto. Pe langa sortimentul considerabil de scule de mana, Unior Tepid are in oferta si dispozitive specifice complementare (aparate de masura si control, prese), care sa acopere toate palierele din service-urile auto.

”Piata service-urilor auto din Romania a  oscilat multa vreme intre cresterea calitatii serviciilor si cresterea numarului de clienti. Acum insa, datorita numarului crescut de jucatori din piata, dar si datorita faptului ca majoritatea clientilor sunt mult mai informati, service-urile care doresc sa-si optimizeze serviciile si sa-si fidelizeze clientii se orienteaza catre achizitii de scule de calitate care permit efectuarea operatiunilor mult mai usor si la standarde ridicate. Aceste doua avantaje duc   intr-adevar la fidelizarea clientilor, dar si la atragerea altora noi.” – Nicolae Toma, technical manager.

Unior Tepid ofera  scule si pentru service-urile auto specializate, de exemplu cele dedicate repararii si intretinerii camioanelor, utilajelor grele, autobuzelor, utilajelor agricole, dar si pentru service-uri cu servicii specifice de tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare, etc.

Unior Tepid doreste sa faca accesibil  programul SNAP ON, furnizorul de scule de mana, scule electrice si pneumatice, solutii complete de depozitare si solutii de diagnosticare auto, numarul 1 pe plan mondial, deoarece piata din Romania are nevoie de acest concept. Un important element dezvoltat de SNAP ON este soft-ul de management al utilizarii sculelor pe baza de trasabilitate, organizat pe principiul unei biblioteci. Acest soft este util in absolut orice service, atat pentru o evidenta clara a sculelor utilizate, dar si pentru garantia calitatii reparatiilor. Acest sistem a performat in aeronautica, a fost regandit pentru sectorul auto si se experimenteaza acum intr-o forma simplificata – in constructii, minerit, etc. pentru lucrul in regim de santier.

Avantajele stocului permanent si livrarii imediate sunt sustinute si de consultanta oferita de catre specialistii Unior Tepid service-urilor interesate sa se doteze cu scule de calitate.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 11 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (auto, industrie, constructii, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *