Unior Tepid, leader pe piata sculelor de mana profesionale din Romania, a stabilit ca tinta pentru 2012 cresterea cifrei de afaceri cu 17 % fata de anul precedent.

Pentru atingerea acestui obiectiv compania a conceput un program coerent care sa cuprinda o simplificare a clasificarii celor 23 de programe de scule pe care le distribuie in exclusivitate pe piata din Romania si a celor 15 500 de repere in stoc.

Un alt deziderat este o mai buna informare a retelei de distributie realizata si cu ajutorul revistei Unior Tepid, care contine gamele de produse si informatii de specialitate cu privire la acestea, revista care este distribuita exclusiv in reteaua Centrului National de Scule. Dezvoltarea site-urilor structurate pe adresabilitate, va veni in completarea informatiilor tiparite si va oferi atat distribuitorului, cat si clientului final al acestuia o accesare mult mai facila a segmentelor de produse.

Obtinerea exclusivitatii in Romania pentru compania americana SNAP ON, furnizorul de scule de mana, scule electrice si pneumatice, solutii complete de depozitare si solutii de diagnosticare auto, numarul 1 pe plan mondial, va contribui, de asemenea, la atingerea obiectivului propus pentru 2012.

“Acum, ca am obtinut exclusivitatea si pentru compania americana SNAP-ON, ne-am propus sa atingem un nivel record al vanzarilor pe care acest program l-a realizat in ultimii 15 ani.” a declarat Dan Dabuleanu, managerul general al companiei.

Un alt plus pentru 2012 este finalizarea lucrarilor de extindere a spatiilor de depozitare, un al doilea depozit de peste 2000 de mp fiind necesar datorita cresterii gamei de produse si a intensificarii activitatii logistice.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 11 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *