Unior Tepid, liderul pietei romanesti de unelte si scule, lanseaza gama de scule de taiere LENOX si propune pentru promotia lunii cateva produse din gama BOA.

Uneltele din gama BOA sunt concepute de o echipa care are ca obiectiv sa depaseasca standardele si sa creeze unelte inovatoare care sa usureze munca utilizatorului. Uneltele se adreseaza constructorilor, instalatorilor, electricienilor si tuturor celor care se confrunta zilnic cu provocari. BOA continua sa aduca solutii de ultima ora in domeniul sculelor cum sunt nivele TRI si fierastraiele VERSA SAW.

Nivelele TRI sunt fabricate cu un profil solid de aluminiu, au baza larga si centru de greutate jos si sunt proiectate astfel incat sa fie stabile in conditiile meteorologice cele mai nefavorabile. Datorita bazei in forma de V, masuratorile pe tevi, pe acoperisuri si suprafete denivelate se pot face cu usurinta. Permit marcarea usoara si taierea in siguranta de-a lungul muchiei. In plus, scala de masura este si in milimetri si in inch. Sunt considerate practic a doua pereche de maini.

Fierastraiele VERSA SAW sunt extrem de inovatoare: pot fi utilizate cu o singura mana si pot patrunde si spatii greu accesibile. VERSA SAW taie rapid si precis cu un efort remarcabil de mic materiale diferite: metale, plastic, lemn, sticla, ceramica etc. VERSA SAW ofera solutii de taiere rapida, fara restrictii, cu efort redus.

In promotia lunii se afla si desfacatorul de doze si conserve CANPULL. Cu un design modern, disponibil intr-o gama coloristica atractiva, desfacatorul este realizat dintr-un plastic dur care permite deschiderea usoara, dintr-o singura miscare, si in siguranta a dozelor si conservelor.

Unior Tepid, membru al Centrului National de Scule, isi onoreaza promisiunea de a largi gama de scule de taiere si lanseaza produsele LENOX.
Incepand cu primele fierastraie, in 1915, LENOX si-a dedicat productia si cercetarea sculelor taietoare cu performante ridicate. Durata de viata mai mare, taiere mai rapida si mai sigura, scule potrivite pentru o gama mai larga de aplicatii sunt cateva dintre standardele impuse de LENOX. 
Ferastraiele manuale  pentru sarcini de uz general, dotate cu manere ergonomice, din cauciuc.
Foarfece – garantate pe viata, cu manare non-alunecare.
Dispozitive pentru taiat tubulaturi  pentru o varietate mare de dimensiuni de tubulaturi, realizeaza o taietura dreapta, fara bavuri. Permite taierea cu o singura mana.

Toate aceste produse le puteti gasi la toti membrii Centrului National de Scule.
Pentru gama completa accesati: www.sculeserioase.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *