”In ultimii doi ani ne-am extins mult oferta de scule de mana prin incorporarea de noi programe. In acelasi timp am dezvoltat oferta de servicii, dar si calitatea acestora. In continuare, venim in sprijinul partenerilor nostri prin lansarea unei serii de programe: UNIOR TEPID ajuta afacerea ta sa creasca, programe care vizeaza atat micii intreprinzatori cat si firmele aflate la inceput de drum”, a declarat domnul Dan Dabuleanu, director general Unior Tepid.

Programele vor viza intr-o prima faza doua meserii, cea de tinichigiu (auto si constructii) si cea de mic antreprenor in domeniul amenajarilor interioare si sunt gandite pe mai multe etape:
identificarea sculelor necesare pentru demararea unei mici afaceri (toti cei interesati vor beneficia de consultanta din partea specialistior Unior Tepid, astfel incat sa aleaga cea mai buna solutie pentru afacerea pe care urmeaza sa o dezvolte)
sustinerea partenerilor prin oferirea unui ghid care ii va ajuta in realizarea planului de afaceri
identificarea unei banci cu care avem relatii de colaborare de lunga durata si care sa ofere avantaje sporite in relationarea cu partenerul pe parcursul derularii programelor

Initierea acestor programe care vor continua si pentru alte meserii are ca scop sustinerea intreprinzatorilor care urmaresc sa dezvolte afaceri durabile in timp bazate pe servicii de calitate superioara.

Prezenti de 10 ani pe piata din Romania, Unior Tepid, membru al Centrului National de Scule, ofera cea mai bogata gama de scule de mana aflate pe stoc si livrare imediata.

Inceputul activitatii pe piata sculelor de mana profesionale a insemnat promovarea programelor unor producatori importanti ca: UNIOR-Slovenia, EKLIND-SUA, METALLURGICA MINOTTI-Italia, SIBA-Italia.Tocmai in ideea de a satisface si cele mai exigente si exclusiviste cerinte ale clientului, UNIOR TEPID a lansat pe piata si alte programe ale unor producatori de renume printre care se numara: BIPICO, PILANA, STRUC, COMPASS, BOA, KUDOS, BMS, KOCH-BOHRER, WGB, SUMBITEC, KAPPA, STAYER, ISO, PORT-BAG.

Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale de la care UNIOR TEPID nu se abate, mentinandu-si statultul de lider pe piata sculelor de mana din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *