UNIOR TEPID te invita sa participi la revolutia SUMBITEC din lumea sculelor de mana. O unealta diferita, un concept diferit, o noua generatie de scule de mana.

Dupa aproximativ 4 ani de cercetare si 8 luni de productie, inovatia SUMBITEC in materie de ciocane/baroase ofera siguranta totala in utilizare. Cu o garantie pe viata pentru imbinarea dintre cap si maner, garantie oferita in orice conditii meteorologice sau de impact si o lipsa totala a vibratiilor din timpul lovirii, unealta Sumbitec este acum disponibila si in Romania prin intermediul Unior Tepid.

Considerata unealta viitorului, confera siguranta si usurita in folosire oricarui utilizator. Asamblarea dintre maner si cap se face printr-un sistem patentat de Sumbitec si nu dureaza mai mult de 60 de scunde. Cu un maner ergonomic proiectat special pentru evitarea alunecarii uneltei in timpul utilizarii, barosul are cu pana la 100% capacitate mai mare de impact decat orice unealta cu aceeasi masa, evident, pentru realizarea aceluiasi impact – efortul utilizatorului se reduce cu peste 50%.

Siguranta utilizarii este sporita si de lipsa balansarii sau inclinarii uneltei in folosire, imposibilitatea slabirii legaturii dintre cap si maner si lipsa totala a aschilor de otel din timpul lovirii.

Iar Sumbitec nu s-a oprit aici, dezvoltand si un cap de lovire din metacril foarte rezistent, care permite un impact mult mai mare, fara a deteriora suprafata lovita. Ofera lovire fara recul si cu pana la 150% capacitate de impact fata de alte unelte cu aceeasi masa. In plus, are propietati antiexplozie dovedite.

Sumbitec garanteaza unealta care confera o siguranta totala, o unealta unica pe piata romaneasca, o unealta oferita de Unior Tepid.

Unior Tepid are o prezenta de 10 ani pe piata distributiei sculelor de mana performante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *