Pe 13 iulie 2010 Unior Tepid, unul dintre cei mai importanti distribuitori de scule de mâna profesionale de pe piata româneasca, aniverseaza 10 ani de activitate.

Pentru a sublinia acest eveniment, compania a lansat catalogul de preturi pentru sezonul 2010 – 20 11 într-un nou format, care cuprinde toate programele, structurate pe branduri. Catalogul aduna sub denumirea deja cunoscuta, CENTRUL NATIONAL DE SCULE, peste 15 branduri pe care Unior Tepid le distribuie exclusiv în România.

Din dorinta de oferi permanent o gama cat mai completa, produselelor existente in catalog li s-au adaugat ulterior 5 noi brand-uri cu distributie exclusiva. Catalogul este un instrument de lucru util în relatia partenerilor Unior Tepid cu clientii pe care îi au, pentru ca permite accesul rapid la o informatie diversa si exacta. 

Compania se dedica mai multor programe de scule de mâna profesionale si programe complementare: UNIOR – program generalist de scule de mana, KOCH – BOHRER program complet de burghie, METALLURGICA MINOTTI producator de scule antiexplozie; HEIDENPETER program de poansoane cu adresabilitate industriala; COMPASS gama completa de biti standard, proprii si sub licenta; PORT – BAG program de cutii si organizatoare din plastic; SNAP – ON SUA producatorul numarul 1 în materie de scule de mâna care detine la acest moment nu mai putin de 130 de fabrici raspândite în toata lumea; SIBA producator de scule si unelte de mana, cu predilectie pentru zona constructiei; ISKRA VARENJE producator de aparate de sudura; PILANA scule de debitat metale; BIPICO program complet de panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue de dimensiuni standard si solicitate de client; EKLIND SUA nr. 1 mondial in productia de chei locas hexagonal in mm si inch; BOA program de scule speciale, protejate, de conceptie proprie; FRIEDRICH scule si echipamente de protectie la 1000 V, conform IEC 60900:2004; KUDOS SUA – program de clesti hidraulici; ISO STAINLESS. 

Ultimele 5 programe adaugate portofoliului de furnizori sunt HEPCO & BECKER program de genti; STRUC program generalist; KAPPA program generalist; SUMBITEC program de ciocane; STAYER program de scule electrice.

O parte importanta o reprezinta dezvoltarea unei game profesionale, foarte largi, de unelte, special proiectate pentru repararea automobilelor, dedicate în principal unitatilor service specializate.

Numar foarte mare de repere, produse aflate pe stoc si livrarea imediata sunt principalele avantaje pe care Unior Tepid le ofera partenerilor sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *