Cu toate ca mediul economic romanesc nu este momentan caracterizat ca fiind unul motivant si ca anvengura acestui eveniment este in continuare in scadere, prezenta celor de la Unior Tepid in cadrul Targului este motivata de intalnirile cu distribuitorii, in cadrul pavilionul B1, pe o suprafata de 168mp. Aceasta prezenta se va concretiza mai putin prin expunerea produselor noi si mult mai mult prin supunerea la incercari a acestora, testare ce va fi posibila cu ajutorul diverselor standuri de probe si dispozitive,astfel :

•    La deschiderea Targului, un cleste cu tais diagonal Unior va incepe taierea unui colac de sarma galvanizata (diametru 2.0 mm, rezistenta la rupere 220 kg), urmand sa se cuantifice numarul de taieri pe un display conectat la device.

•    Se va verifica si masura cuplul de strangere la pistoalele pneumatice. In special, conformitatea cu informatiile inscrise in documentatiile tehnice si pe ambalaje.

•    Comparatie pentru viteza de gaurire a doua burghie pentru metal la prima gaura, in acelasi timp si in acelasi material.

•    Se vor incerca la moment, chiar pana la deformare, t-uri de forta, surubelnite, chei etc

In mod evident, se va insista pe performantele produselor noi si pe facilitatile pe care le aduc acestea, comparativ cu modele usor desuete.

Nu mai putin adevarat, este faptul ca totul se circumscrie eforturilor pe care le fac si alti confrati cu scule de calitate industriala, la nivel international, de a deosebi produsul de consum in regim intens de exploatare, de cel utilizat ocazional, indeosebi de uz casnic. Se va insista pe respectarea normelor de securitate a muncii, pe trasabilitatea sculelor, pe durata de viata, pe garantii, fiabilitate, confort, anduranta,etc.

Standul este organizat ‘open space’, permitand utilizatorilor sa se implice in demonstratii, participand personal la testari, evaluare si chiar la…multe concursuri organizate ‘ad hoc‘.

Toate acestea, cu respectarea deontologiei si eticii profesionale.

In cadrul standului se vor gasi si diverse noutati video ale partenerilor si furnizorilor, planse digitalizate, precum si diverse prezentari interactive pe ecrane touchscreen.

In premiera, lansarea catalogul CNS se va face cu ocazia Targului, incepand cu prima zi, respectiv miercuri, 10 octombrie 2018. Acesta va fi prezentat pe ateliere, atat ca organizare, index si mod de cautare, cat si ca instrument de asumare a datelor tehnice, a conditiilor comerciale de livrare, retur si garantii. De asemenea, se va prezenta conceptul privind oferta largita a firmei Unior Tepid, din care catalogul tiparit este componenta de ‘greutate’, fiind complet acoperit cu stoc. Noul catalog pune la dispozitia clientilor peste 900 de pagini in care se regasesc peste 50 de branduri europene de top, branduri ce sunt reprezentate de Unior Tepid in regim de exclusivitate. Suplimentar celor 900 de pagini, Unior Tepid pune la dispozitia clientilor alte 400 000 de repere, disponibile la cerere; cataloagele complete ale furnizorilor se vor gasi la stand si se vor elibera atat dealerilor fideli cat si colaboratorilor acestora.

Compania Unior Tepid a fost infiintata in anul 2000 si este distribuitor exclusiv in Romania pentru una din cele mai importante firme de productie din Slovenia (Unior) precum si pentru alte 50 de branduri de scule recunoscute la nivel international. Detinand o gama larga de produse precum si oferte tarifare deosebit de competitive, firma Unior Tepid a reusit sa se impuna ca leader pe piata sculelor de mana industriale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *