Compania Unior-Tepid, lider pe piata de distributie a sculelor de mana din Romania,  a depasit azi cu 2 mil. Ron cifra de vanzari din aceeasi luna a anului precedent, continuandu-si trendul ascendent. Se anticipeaza atingerea unei  cifre de afaceri bugetata in acest an de 12 mil. euro, in crestere cu 20% fata de anul 2017.

Aceasta crestere de cifra de afaceri apare ca un obiectiv ambitios, dar nu imposibil de realizat in acest an care se anunta dificil, in conditiile in care dealerii puternici demonstreaza ca au decis sa aleaga performanta, calitatea industriala, acoperirea cerintelor tot mai diversificate ale clientilor si, nu in ultimul rand, serviciul ireprosabil prestat de furnizorul Unior-Tepid.

Pentru cresterea asteptata compania Unior-Tepid ia in calcul atat pastrarea portofoliului complet de uneltar cu care aceasta si-a obisnuit deja partenerii, cat, mai ales, efectul dimensiunii noi pe care o aduce pe piata sculelor destinate unor domenii de nisa (scule pentru rigips, scule diamantate pentru prelucrarea lemnului, scule pentru tamplarie), ori pentru utilizarea in domenii strict reglementate (scule electroizolate pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie, s.a.). Printre aceste branduri de scule reprezentate de Unior-Tepid in Romania pe baza de exclusivitate, se numara:

• EDMA- Franta, pentru scule de mana destinate constructorilor profesionisti: scule pentru gips-carton, unelte pentru zidarie, unelte montaj podele si acoperisuri, scule prelucrare tabla, etc;

• WILPU – Germania, pentru panze taietoare, pinze fierastrau, panze sabie, carote;

• HEIDENPETER – Germania, pentru poansoane si dispozitive de marcat pentru oteluri normale sau cu rezistenta la rupere foarte mare;

• FANTACCI -Italia, pentru scule de prelucrare a lemnului si a ferestrelor termopan, model standard sau placate CMS, dar si cu placute amovibile;

• METALLURGICA MINOTTI – Italia, AMPCO – SUA si Carltsoe – Elevetia, pentru scule antiexplozie. Oferta pentru aceste scule este aproape exhaustiva, din punct de vedere gama si tipodimensiuni, produsele fiind garantate 100% pentru toate zonele de de risc exploziv conform directivelor ATEX. Sculele comercializate sunt fabricate atat din aliaje Cupru-Beriliu, elementul Beriliu conferind duritate si rezistenta marite, cat si din Cupru-Aluminiu (MZW – brevet propriu al producatorului italian), la un pret mai scazut, dar care nu prezinta riscul de imbolnaviri profesionale (Beriliu absent).

Daca in anii trecuti compania Unior-Tepid a lucrat pentru consolidarea pozitiei in piata si pentru realizarea echilibrelor majore (activ net, creante, stocuri, grad de indatorare), anul acesta se actioneaza pentru echilibrarea in vanzari a nivelului de stoc pe branduri. Altfel spus, in afara programului generalist de scule Unior, de maxim impact la nivel european, celelalte branduri europene cu destinatii pe domenii specializate vor fi puse in centrul atentiei politicii companiei si, in consecinta, a directorilor zonali de vanzari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *