Nume cu rezonanta puternica in industria sculelor de mana, Unior Tepid este liderul pietei de distributie a sculelor de mana de calitate industriala. De aproape 20 de ani, firma a creat un program de scule complet, fiind singurul canal de import si distributie din Romania al unor producatori importanti din intreaga lume. Cele peste 50 de programe din portofoliu sunt branduri de scule, pe care Unior Tepid le reprezinta pe piata din Romania, cele mai multe pe baza de exclusivitate.

 

 

Participarea in premiera la METAL SHOW 2017, aduce cu sine un stand nou, cu un concept modern, in cadrul caruia va fi realizata o noua abordare a clientului. Unior Tepid a marit spatiul destinat discutiilor focusate pe nevoile clientilor, sustinute de prezentari video si dezbateri pe marginea catalogului. Astfel,  spatiul de expunere al produselor a fost micsorat punandu-se accent pe prezentarea in format digital al acestora , inclusiv al planselor si documentatiei tehnice.

Firma vine in intampinarea cerintelor clientilor  cu o oferta extrem de generoasa de scule industriale, ce se regaseste intr-un catalog de peste 900 de pagini, ce cuprinde aproximativ 40.000 de repere, reprezentand atat scule de uz general, standardizate , cat si scule ce vin in intampinarea unor cerinte nisate .

Tot cu ocazia participarii la acest targ, pe intreaga perioada a acestuia, Unior Tepid lanseaza  o promotie spot pentru dispozitive si echipamente de sudura, promotie destinata exclusiv dealerilor sai din intreaga tara.

Prezenta  pentru prima data la acest targ, Unior Tepid tine sa acorde o mare atentie noilor sai vizitatori din acest domeniu, punand la dispozitia acestora o oferta foarte vasta, reprezentata de programe de scule de inalta calitate si fiabilitate, realizate de  producatori cu nume de valoare pe piata internationala precum  Unior, Heidenpeter, INSIZE, Tome FETEIRA, Bohrcraft, Pilana, Robtol si o gama larga de produse speciale marca TIVOLY (cu optiunea de fabricatie de scule dup specificatia clientului) pentru piata industriala a sculelor aschietoare.

Evenimentul va avea loc intre 17-20 mai in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, unde Unior Tepid va asteapta in standul 223-224  in vederea realizarii de noi colaborari in domeniul prelucrarii metalului, sudurii si roboticii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *