Este binecunoscut faptul ca Unior Tepid iubeste sportul. La fel de binecunoscut este faptul ca atasamentul pentru sport s-a transformat intr-un angajament, prin numeroase actiuni intreprinse, de-a lungul timpului, pentru sprijinirea si promovarea a diferite competitii sportive, printre care: Cupa Dacia, Cupa Unior, Campionatul National de Indemanare Auto, Campionatul National de Karting si Campionatul National de Sah.

Poza raliu 3.jpg 

Prin sprijinirea sportivilor in competitii dar si a antreprenorilor romani din domeniul service-urilor pentru biciclete, compania s-a dovedit a fi, in mod constant, un fan activ al sportului romanesc, unul dintre sloganele favorite fiind „Fair Play, Fair Business”. Prin acesta, Unior Tepid promoveaza spiritul de competitie corecta, dorind sa fie aplicat nu doar in sport, ci si in codul de conduita din afaceri.

Dupa un an de absenta, Unior Tepid a anuntat, cu ocazia participarii la Salonul Auto & Accesorii 2016, definitivarea strategiei de promovare in 2017 si reluarea parteneriatului cu George Grigorescu, promotorul Cupei Dacia si una dintre legendele pilotajului auto romanesc. Cu o cariera inceputa in anii ’80, acesta nu este doar fondatorul Cupei Dacia, ci si un inginer desavarsit, antreprenor, proprietar al Scolii de Pilotaj Sportiv si Conducere Preventiva, lansator de talente in domentiul motorsport, director general al MACH 1 Motorsport si multiplu campion al Romaniei cu 10 titluri la categoria automobilelor cu sisteme de tractiune 2WD (2 roti motrice).

Unior Tepid este din nou alaturi de Cupa Dacia, cu intentia de a sprijini fanii motorsportului romanesc, pasionatii de pilotaj si de a-i conferi stralucire brandului national Cupa Dacia. Daca anul trecut Cupa Dacia a avut doar 7 masini, anul acesta competitia s-a conturat intr-o forma mult mai mareata decat editiile anterioare, in cadrul careia au luat startul 13 autoturisme Dacia – 9 modele Dacia Sandero si 4 modele Dacia Logan.

Cupa Dacia este prima competitie monomarca din Campionatul National de Raliuri, organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Prima etapa a avut loc deja la Brasov, in perioada 31 mar – 01 apr, aducand in prim plan 13 echipaje de piloti cu performante deosebite, printre care 6 debutanti, un echipaj feminin si 3 piloti juniori (16 ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *