Si in acest an, Unior Tepid sustine sportul auto romanesc prin parteneriatul cu 2 echipaje sportive: Cupa Dacia si Echipajul Dragan-Bradateanu.

Compania este promotoare a sloganului “Fair-Play, Fair-Business” care a devenit stare de spirit atat pentru toti membrii echipei de lucru, cat si pentru colaboratori.

Fidela acestui motto, firma brasoveana continua colaborarea cu Cupa Dacia – competitie auto monomarca  DACIA care  permite accesul spre acest sport unui numar cat mai mare de pasionati. Colaborarea anului 2015 este axata pe un produs accesibil si novator, Dacia Sandero 0.9 Turbo! Sezonul acesta, membrii echipajelor Cupa Dacia vor avea in calendar  9 etape din Campionatul National de Raliuri.

 

Cupa Dacia si Campionatul National de Raliuri 2015 vor cuprinde 9 etape: Raliul Brasovului (26-28 martie), Raliul Aradului (8-9 mai), Raliul Dunarii (5-6 iunie),  Raliul Moldovei – Bacau (26-27 iunie),  Raliul Clujului (17-18 iulie), Raliul Sibiului (21-22 august), Raliul Iasului (11-12 septembrie), Raliul Harghitei (9-10 octombrie), Raliul Craiovei (30-31 octombrie).

De asemenea, Unior-Tepid isi pastreaza, in continuare, parteneriatul cu echipajul Adrian Dragan-Valentin Bradateanu. Impreuna cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv, cei 2 membrii ai achipajului se vor ocupa de expunerea masinii de concurs, o Dacia Logan, in cadrul Salonului Auto Moto din Bucuresti din Piata Constitutie, in perioada 1-5 aprilie 2015, 

 

Dacia Sandero Cup va debuta oficial începând cu a treia etapa Delta Rally, urmând ca pe parcursul sezonului atât modelul Logan cât si Sandero sa puncteze împreuna în acelasi clasament.

Cu o prezenta de peste 14  ani pe piata din Romania, Unior Tepid este membrul fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie de scule de mana care acopera intreg teritoriul tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *