Unior Tepid,  lider pe piata  din Romania in  distributia sculelor de  mana Industriale, a lansat un nou catalog.  Acesta contine peste 25.000  repere – cele mai multe  tipodimensiuni de “uneltar”  inserate intr-un  catalog, pana in acest moment.

“Exclusivitatile ne permit sa fim singurul canal  de intrare pentru mult peste 100.000  repere”, a spus domnul Dan Dabuleanu, administratorul Unior Tepid. Drept exemplu,  Tivoly are inserate in catalog 700 repere, toate celelalte 14.000 repere fiind livrabile pe baza de precomanda.
 

O alta caracteristica importanta a catalogului  este ca toate produsele  inserate SUNT PE STOC si CU LIVRARE  IN ZIUA PRIMIRII COMENZII.
 

Toate brandurile si produsele din catalog  sunt complementare intre ele, unele se  intersecteaza ca si utilizare,  in timp ce altele nuanteaza in mod diferit aplicatiile cu  grad inalt de specificitate.

 

    

Din SUA si Europa, in special Germania,  au intrat in Romania cataloage complete, structura lor la scule fiind facuta fie prin apartenenta la anumite organizatii, fie tinand cont de  nevoile specifice ale tarii de  provenienta, atat pentru segmentul industrial cat si pentru bricolaj. Catalogul Centrul  National de Scule 2014-2016 are in vedere nevoile generale si specifice din Romania, deci este perfect armonizat cu structura industriilor dezvoltate  si a celor cu potential din Romania.

Cei mai  multi dintre producatorii reprezentati in catalog  pot reactiona imediat la orice  solicitare de modificare a constructiei, tipodimensionala sau de intimitate a sculei. Exemplu, la programul  de poansoane al producatorului german Heidenpeter, peste 50% din livrari reprezinta comenzi speciale, pe baza de desen specific.

Catalogul este  sub deviza “Calitate industriala”, pe coperta  4 regasindu-se in clar garantia produselor – care simplificat inseamna: LA UTILIZARE CORECTA, GARANTIA ESTE NELIMITATA, produsul fiind schimbat pentru orice viciu de material sau de executie.

Organizarea lui  pe branduri, grupe de produse si nu neaparat pe produse. Are un index la final, iar in forma  informatica se poate folosi orice criteriu de sortare (alfabetic, produs, articol, cod, brand).

Noul catalog  UNIOR-TEPID 2014-2016, care include si preturi,  se poate descarca accesand urmatorul link:https://sculeserioase.ro/media/pdf/cataloage/Catalog_UNIOR_TEPID_full_small_coperti_18iulie.pdf .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *