Venind în sprijinul clientilor si partenerilor sai si confirmând pozitia de lider în domeniu,UNIOR TEPID a deschis cel mai complex showroom de scule si dispozitive existent în Europa Centrala si de Est. 

Înfiintata în anul 2000, UNIOR TEPID a avut o evolutie exponentiala, fiind astazi liderul pietei de distributie a sculelor de mâna industriale în general si pentru profesionisti în special. Cu peste 30 de programe de scule de mâna industriale distribuite în mod exclusiv prin reteaua Centrului National de Scule, compania se afla în acest moment într-o continua crestere, având în vedere perioada de criza.

                                                                          

Programele comercializate de Unior Tepid se remarca prin specificitate, standard înalt de calitate si gama tipo-dimensionala generoasa. În plus, acestea formeaza o oferta  generalist si cu grad ridicat de specializare, coerenta, acoperind aproape toate nevoile industriale, atât în sistem metric cât si imperial. Acestora li se adauga serviciile adaptate, la care clientii au acces direct în Showroom-ul din Bucuresti sau la Sediul Central din Brasov: comenzi speciale, personalizari ale diferitelor produse si servicii, transport, garantie si garantie de retur, consiliere tehnica, training-uri specializate.  

Unior Tepid vizeaza relatia neconditionata cu clientul: produsele in ziua livrarii, target 0 la greseli de livrare, consultanta tehnica si de call center in permanenta, preocuparea pentru îmbunatatirea prezentarii, ambalarii, etichetarii, documentatia pusa la punct actualizata pe toate mediile: tiparita, dvd, web site-uri, etc. De asemenea, sunt urmarite si protectia distribuitorilor, protectia clientului final, interventia dupa livrare (feed back, gradul de satisfactie, asistenta la implementare, îmbunatatirea solutiei), negocierea pentru problemele curente aparute va fi mereu in favoarea clientului rezultând ONESTITATEA în activitatea totala cu clientul.

 

Punct de lucru Unior Tepid – Bucuresti:

Tel:          +40785 222 660    

Tel/Fax:   +40 311 020 524                                         

E-mail:  tepid.plb@tepid.ro

Website: www.uniortepidshowroom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *