Unior Tepid, principalul jucator pe piata nationala de scule de mana si accesorii, sustine in continuare ca partener principal, etapa a 2-a a Campionatului National de Autoslalom, denumita Cupa Unior. Aflat la ce-a de-a treia editie, evenimentul va avea loc in zilele de 17, 18 mai pe circuitul Amckart din Bucuresti, unde va aduna la start peste 60 de piloti din intreaga tara. Acesta se va desfasura pe 6 clase de automobile, inclusiv una rezervata juniorilor.

Conform programului competitiei, sambata (17 mai) au loc antrenamentele libere iar duminica (18 mai) sunt programate sesiunea de antrenamente, warm-up-ul, calificarile si cele 2 manse de concurs.

Unior Tepid este alaturi de cativa ani si de Echipajul Auto Motor si Sport format din Adrian Dragan si Valentin Bradateanu, echipaj ce concureaza in cadrul Campionatului National de Raliuri la volanul unui Subaru Impreza N15. Locul trei obtinut la Arad claseaza echipajul Adrian Dragan/ Valentin Bradateanu, dupa primele doua etape ale sezonului 2014 a CNR-Dunlop, pe pozitia a patra in Clasa 3 si locul 16 in Clasamentul General FIA.


Unior Tepid 
sustine si Cupa Dacia, incepand de anul acesta, competitie ce reprezinta nu numai un brand national, dar mai ales un exemplu de motivare si formare de caractere si valori competitionale. Pentru cea mai recenta etapa din 9 si 10 mai 2014, Cupa Dacia si-a mutat cartierul general la Arad Rally, unde echipajele prezente la start au facut din acest eveniment unul memorabil.

In acelasi timp, Unior Tepid este partenerul tehnic al fostului mare campion George Grigorescu si al echipei sale de mecanici si sustine scoala de pilotaj pe care acesta o conduce. Dupa cum bine se stie, aici se tin cursuri specifice de pilotaj sportiv, prestand in acelasi timp si cursuri de conducere preventiva. 

Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei cu livrare imediata din stoc a unei game complete de scule cu adresabilitate catre toate domeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *