Unior Tepid aniverseaza anul acesta, in luna iulie, 13 ani de activitate. Lider in distributia sculelor de mana pe piata din Romania, Unior Tepid a adaugat an de an noi programe de scule in portofoliu, ajungand anul acesta la 35 de programe, majoritatea distribuite in exclusivitate.

De asemenea, a fondat Centrul National de Scule, retea de distributie a sculelor de mana de calitate industriala, care acopera intreg teritoriul Romaniei. Intreaga retea ofera clientilor sai toate reperele pe stoc, livrare imediata, consultanta de specialitate si cea mai larga gama tipo-dimensionala de scule, acoperind toate nevoile industriale, cat si de uz casnic.

Anul trecut, Unior Tepid a lansat o noua retea de distributie, dedicata in exclusivitate sculelor pentru prelucrarea lemnului, care respecta aceeasi reteta de distributie cu cea a retelei dedicata sculelor pentru industrie. Brandul Elbe, renumitul producator francez de scule si produse secundare pentru industria lemnului, este cel care a deschis acest nou segment alaturi de o gama variata de scule si consumabile, de la burghie, carote, panze circulare, panze panglica, freze cu alezaj, cutite de rindeluit, pana la truse complete de tamplarie pentru fabricarea mobilei, scule pneumatice si instrumente de masura pentru sculele destinate acestei industrii, de la furnizori cu traditie precum Irwin, Diager, Pilana, Lenox, Snap-On si mai nou Ozat, Wilpu si EDN. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *