Unior Tepid, lider pe piata din Romania in distributia sculelor de mana profesionale va prezenta la Expowood, care se va desfasura la Brasov in perioada 22-25 mai 2013, o gama larga de scule dedicate industriei prelucrarii lemnului.

Unul dintre brandurile prezentate este Elbe, renumitul producator francez de scule si produse secundare pentru industria lemnului, care dezvolta strategii dedicate profesionistilor. Colaborarea cu producatorul francez de scule de mana pentru industria lemnului se potriveste perfect cu intentia Unior Tepid de a se adresa specialistilor din aceasta industrie oferind o gama completa de scule de mana profesionale.

Unior Tepid a dezvoltat in cea de a doua jumatate a anului trecut un segment de distributie a sculelor de calitate industriala pentru industria de prelucrare a lemnului. Reteaua functioneaza dupa principiul celei dedicate sculelor industriale: toate reperele pe stoc, livrare imediata, consultanta de specialitate. 

Pe langa sculele Elbe, Unior Tepid ofera o gama variata, de la burghie, carote, panze circulare, panze panglica, freze cu alezaj, cutite de rindeluit, pana la truse complete de tamplarie pentru fabricarea mobilei, scule pneumatice si instrumente de masura pentru sculele destinate acestei industrii, de la furnizori cu traditie precum Irwin, Diager, Pilana, Lenox si Stayer. Un alt mare atu pe care il ofera Unior Tepid tuturor clientilor sai este acela ca le pune la dispozitie o gama completa de consumabile si accesorii compatibile cu majoritatea sculelor existente pe piata. 

Unior Tepid a ales sa dezvolte aceasta retea pentru a acoperi mai bine necesarul de informatii si scule de mana din industria lemnului, fapt care a condus la o servisare mai rapida a clientilor din acest domeniu.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *