Unior Tepid a prezentat la Salonul Auto Bucuresti 2012 intreaga gama de scule dedicata domeniului auto. Desi salonul din acest an nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor participantilor si ale vizitatorilor, Unior Tepid a atras la standul sau un numar semnificativ de vizitatori si potentiali clienti, interesati atat de sculele auto, cat si de cele doua noi brand-uri intrate in portofoliu: Elbe si Insize. 

Vizitatorii au fost interesati de scule pentru dotarea service-urilor, dar si de sculele pentru mici reparatii. Interesul publicului pentru programul Elbe a fost crescut datorita gamei tipodimensionale, adresabilitatii industriale, modernitatii sculelor si a sperantei ca, si in Romania, industria lemnului se va repozitiona. 

Cele doua brand-uri si-au facut debutul in cadrul Targului Tehnic International Bucuresti 2012, unde Unior Tepid a obtinut rezultate la nivelul obiectivelor stabilite, cu toate ca aceasta manifestare expozitionala a avut acelasi impact scazut cu care ne-am obisnuit in ultimii ani. Unior Tepid s-a intalnit cu majoritatea distribuitorilor si partenerilor strategici, evaluand potentialul pietei pentru toata distributia Centrului National de Scule.

Programul renumitului producator francez de scule si produse secundare pentru industria lemnului – Elbe, dezvolta strategii adresate profesionistilor din industria lemnului si va fi distribuit de noua divizie dedicata exclusiv sculelor din aceasta industrie.

Insize este furnizor de aparate de masura si control pentru industria constructoare, laboratoare de testare si ateliere de prelucrare mecanica, capabil sa satisfaca cerintele pietei la nivel mondial.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *