Unior Tepid, lider pe piata din Romania in distributia sculelor de mana profesionale, a dezvoltat, incepand cu cea de a doua jumatate a acestui an, un segment de distributie dedicat in exclusivitate industriei lemnului. Structurat pe modelul distributiei sculelor de mana pentru industrie, acest segment este pregatit sa-si atinga obiectivele in cel mai scurt timp si va avea parte de o dezvoltare rapida datorita experientei acumulate de catre Unior Tepid in cei peste 12 ani de activitate.

Parteneriatul cu Elbe, renumitul producator francez de scule si produse secundare pentru industria lemnului, care dezvolta strategii dedicate profesionistilor, reprezinta o alaturare potrivita cu orientarea Unior Tepid catre industria lemnului. Dupa indelungi tatonari ale pietei din Romania, Elbe a stabilit colaborarea exclusiva cu Unior Tepid, colaborare care ii va permite patrunderea cu succes pe o piata intr-o continua dezvoltare.

Noul parteneriat a fost prezentat in cadrul Targului Tehnic International Bucuresti 2012 alaturi de oferta completa de scule de mana pe care Unior Tepid a pregatit-o atat clientilor traditionali cat si pentru informarea potentialilor clienti. De asemenea, participarea la acest targ a avut si rolul promovarii, in continuare, a retelei nationale de distributie de scule de mana – Centrul National de Scule.

”Colaborarea cu producatorul francez de scule de mana pentru industria lemnului – Elbe se potriveste perfect cu intentia noastra de a ne adresa specialistilor din aceasta industrie oferind o gama completa de scule de mana profesionale.” – a declarat domnul Nicolae Toma, Director Tehnic Unior Tepid.

Pentru anul viitor, specialistii Unior Tepid estimeaza ca cifra de afaceri va fi reprezentata 90% de vanzarile de scule de mana dedicate industriei si de aproximativ 10 % din vanzarile realizate de noul segment dedicat in exclusivitate industriei lemnului.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *