Unior Tepid, lider pe piata distributiei sculelor de mana din Romania, a dedicat noul numar al revistei Centrului National de Scule exclusiv sculelor destinate domeniului auto.

In cele 32 pagini ale revistei, Unior Tepid prezinta gama completa de scule si dispozitive auto grupate pe categorii de utilizare, astfel: motor, parte electrica, ungere si filtrare, intretinere, suspensie si transmisie, aprindere si carburatie, roti, directie, butuci si caroserie. Sculele sunt proiectate pentru majoritatea vehiculelor, sunt usor de utilizat si indeplinesc toate standardele de calitate.

Setul pentru demontarea ambreiajelor, dispozitivul pentru montat pistoane, kitul pentru controlul intiderii curelei de distributie, extractorul pentru volante, cheia reglabila pentru filtrele de ulei, chei dinamometrice cu moment presetat pentru autoturisme si camioane, extractorul pentru inelele interioare ale rulmentilor, sculele specifice pentru tinichigerie si setul pentru schimbat parbrize sunt doar cateva dintre sculele prezentate in acest numar al revistei, scule indispensabile oricarui service auto care isi propune sa ofere reparatii de calitate.

Unior Tepid are ca obiectiv anul acesta dezvoltarea comunicarii catre service-urile auto prin informare despre produsele pe care le le distribuie (intreaga gama de produse distribuite se afla in permanenta pe stoc) si consultanta de specialitate pentru service-urile care doresc sa achizitioneze programe integrate de scule profesionale.

Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei cu livrare imediata din stoc a unei game complete de scule cu adresabilitate catre toate domeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *