Va facem cunostinta astazi cu un tânar pilot, foarte talentat, proaspat campion national al categoriei KF3 în cadrul Campionatului National de Karting Dunlop 2011. 

Max Junger este pilot licentiat al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Practica sportul cu motor de la virsta de 8 ani,actualmente apartinind echipei CRG Romania . Dintre rezultatele sale amintim locul 8 in clasamentul general la clasa de 60 cm3 în anul 2009, locula 3 in clasamentul general la clasa KF 3 (juniori 1) în 2010. Tot în 2010 Max a fost distins cu premiul de “Fair Play” acordat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv. 

In urma acestei performante, Max a semnat un contract de suport logistic si tehnic cu echipa CRG Romania, pentru sezonul 2011, care a condus la un binemeritat loc 1 si titlul de campion national la
clasa 125 cmc (fara schimbator). 

In anul 2011  Max Junger  a reusit sa-si atinga scopul propus. La toate concursurile la care a participat s-a plasat in frunte. Pe linga acestea este si elev al colegiului national de elita Dr. Ioan Mesota din Brasov.

Cu suportul tehnic oferit de firma Unior Tepid, Max Junger va participa la anul la toate etapele nationale Rotax in cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Iar cu ajutorul eventualilor sponsori ce vor mai aparea, impreuna cu echipa proprie, se urmareste participarea la Rotax International Chalenge in Germania si Austria. 

Max practica kartingul de 4 ani, dintre care in primii doi ani s-a antrenat pe pista Master Kart Brasov unde la varsta de 8 ani a fost remarcat de “Bebe” Gosman (administratorul circuitului). Bebe este cel care l-a pregatit in acest sport, l-a ajutat sa isi dezvolte incredere in sine si l-a invatat tainele pilotajului.  

La MasterKart i-a cunoscut pe pilotii brasoveni de raliuri Dodo Toma, Puiu Rusu, Manu Mihalache, Dan Gartofan, cat si pe cei care in 2008 aveau sa devina prima echipa din Romania participanta la concursul de karting Le Mans 24 de ore. 

Toti acestia impreuna cu povestirile lor despre ceea ce inseamna sporturile cu motor, au devenit un exemplu pentru Max. Astfel pentru el kartingul este astazi un scop si un stil de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *