Promotii aniversare de la Unior Tepid

Unior Tepid, lider in distributia sculelor de mana pe piata din Romania a pregatit pentu momentul aniversar, care va fi marcat luna viitoare, promotii atractive. Asa cum si-a obisnuit clientii an de an, Unior Tepid vine cu oferte speciale dedicate acestora, oferte care cuprind mare parte a gamei de produse.

Un mare atu pe care il ofera Unior Tepid tuturor clientilor sai este acela ca le pune la dispozitie o gama completa de consumabile si accesorii compatibile cu majoritatea sculelor existente pe piata.

Luna aceasta Unior Tepid ofera un discount de 25% pentru setul de chei fixe duble drepte UNIOR. Setul contine 8 chei, ambalate in cutie de carton, cu dimensiuni de la 1/4” la 3/4”. Tot in aceasta luna discurile abrazive UNIOR beneficiaza de un discount suplimentar de 15% pentru toate tipodimensiunile.

Pana pe 30.06.2013 Unior Tepid propune achizitia dispozitivului unghiular de gaurit si strangere suruburi COBIT la un pret special, alaturi de un set gratuit de bit-uri cu adaptor magnetic.

Unior Tepid este pregatit sa ofere scule de mana profesionale si semiprofesionale conform cerintelor si tendintei pietei si actioneaza permanent pentru a diversifica oferta si a acoperi toate cererile, in special cele industriale.

Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel national, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

12-06-2013